Две млади момчиња убиени во Бронкс; соседите во засолништето го слушнале таткото како вика за помош

emalia
0

соседот Шенон Холифилд.


Помалку од еден час откако мајката на момчињата беше пренесена во болница, беше примен втор повик 911 во кој се пријавени две деца кои не реагираат на истата локација. Полицајците се вратиле во станот каде ги нашле тригодишното и 11-месечното дете со убодни рани.


Полицајците и уште еден член на семејството се обиделе да ги реанимираат момчињата, но не успеале. Момчињата итно биле пренесени во Колумбија Пресвитеријан во исклучително критична состојба каде подоцна починале.


„Тоа е нешто со кое тие ќе мора да живеат и да размислуваат веројатно до крајот на нивниот живот. Имаме многу искусни полицајци. Мислам дека тие се најдобри. Тие се способни да се справат и да се справат со секоја ситуација“, Њујоршката полиција. рече заменик-шефот Луис Де Сегли.

aglos aglos aglos aglos aglos aglos aglos aglos aglos

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies