Убиства во Ајдахо: Морничава сцена оставена по влечење автомобили од местото на убиствата на студенти

emalia
0

 Фотографиите направени пред домот каде што четворица студенти од Универзитетот во Ајдахо беа избодени до смрт на почетокот на овој месец покажуваат морничава сцена оставена зад себе откако неколку автомобили беа одвлечени.


Пет автомобили, кои се претпоставува дека не биле поместени од нападот на 13 ноември, оставиле правоаголни делови од бетон со изглед на гроб, опкружени со насобран снег кога биле отстранети.


Полицијата се уште не потврдила дека автомобилите им припаѓале на жртвите Кејли Гонкалвес, Ксана Кернодл, Медисон Моген и Итан Чапин. Автомобилите биле однесени во продавница за одржување во сопственост на градот неколку километри подалеку.Директорот за комуникации на полицијата во државата Ајдахо, Арон Снел, изјави за Fox News Digital дека автомобилите се однесени за да „обезбедат долгорочно складирање“ за „понатамошно собирање докази“.


УБИСТВА ВО АЈДАХО: АВТОМОБИЛИ НА УБИНИ УЧЕНИЦИ ВЛЕЧЕНИ ОД МЕСТО НА ЗЛОМИСТОР ДВЕ НЕДЕЛИ ПО СТРАШНИОТ НАПАД


Откако автомобилите беа одвлечени за докази, пет празни места за паркирање останаа пред домот во Москва, Ајдахо, каде четворица студенти беа избодени до смрт.

Откако автомобилите беа одвлечени за докази, пет празни места за паркирање останаа пред домот во Москва, Ајдахо, каде четворица студенти беа избодени до смрт. (Дерек Шук за Fox News Digital)


Два дена пред да биде убиена, Гонкалвес го купила Ренџ Роверот виден како влечен далеку од домот, според нејзината мајка Кристи.


Кристи му кажа на Лоренс Џонс од Фокс њуз дека Гонкалвес се вратил во домот во Москва, Ајдахо за да му го покаже на Моген својот нов автомобил.


УНИВЕРЗИТЕТ НА АЈДАХО ВРЕМЕ: ШТО ЗНАЕМЕ ЗА КОЛЕЊЕТО НА ЧЕТИРИ СТУДЕНТИ


Четири празни паркинг места се забележани пред домот во Москва, Ајдахо, каде што беа убиени четворица студенти. Автомобилите биле одвлечени за да се користат за „дополнителни докази“.

Четири празни паркинг места се забележани пред домот во Москва, Ајдахо, каде што беа убиени четворица студенти. Автомобилите биле одвлечени за да се користат за „дополнителни докази“. (Дерек Шук за Fox News Digital)


Гонкалвес, Кернодл, Моген и две други девојчиња, кои не беа повредени, живееја во домот надвор од кампусот. Чапин, момчето на Кернодл, престојувал ноќта кога се случил смртоносниот напад.


Полицијата верува дека сите четири жртви биле избодени повеќе пати во периодот од 3 часот наутро до 4 часот по полноќ од непознат напаѓач откако се вратиле дома од ноќно излегување.УБИСТВА АЈДАХО: УНИВЕРЗИТЕТСКИ СТУДЕНТИ, РАБОТНИК НА ПИЦА ИСПОРАВУВАА ХРАНА НА ПОЛИЦИЈАТА ВО ИСТРАГА


Снимката од местото на злосторството е видена надвор од домот во Москва, Ајдахо, каде четворица студенти беа избодени до смрт на 13 ноември.

Снимката од местото на злосторството е видена надвор од домот во Москва, Ајдахо, каде четворица студенти беа избодени до смрт на 13 ноември. (Дерек Шук за Fox News Digital)


Домот беше опколен на денот на убиствата. Полицијата минатата недела го прошири местото на злосторството и го вклучи паркингот и шумската површина зад домот.


КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА да ја добиете АПЛИКАЦИЈАТА FOX NEWS


Московскиот полицаец е виден како ја поправа снимката од местото на злосторството надвор од домот каде четворица студенти од Универзитетот во Ајдахо беа избодени до смрт.

Московскиот полицаец е виден како ја поправа снимката од местото на злосторството надвор од домот каде четворица студенти од Универзитетот во Ајдахо беа избодени до смрт. (Дерек Шук за Fox News Digital)


Детективите примиле повеќе од 488 поднесоци за дигитални медиуми и повеќе од 1.000 совети, но сè уште не идентификувале осомничен или откриле оружје за убиство.


Советите и сите релевантни информации може да се достават преку телефон на 208-883-7180, е-пошта на tipline@ci.moscow.id.us или преку страницата за дигитално поднесување овде.

edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg edswsfdg

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies