На „Young Royals“ ѝ треба трета сезона поради овие неодговорени прашања

emalia
0

 Како и Heartstopper и Love, Виктор, Young Royals ги украде срцата на квир обожавателите со долгоочекуваната сезона 2 што падна на почетокот на овој месец. Оваа сезона донесе неверојатна драма околу мешањето на кралското семејство во животот на Вилхелм (Едвин Рајдинг) и Сајмон (Омар Рудберг), и двете момчиња се обидуваат да се движат едно од друго, но не успеваат, а другите врски се попречуваат. До крајот на оваа сезона, има големи ветувања за нештата што ќе дојдат ако ова шоу треба да се прикаже за сезона 3. Young Royals треба да продолжи. Би било навистина штета ако уште едно ЛГБТК+ шоу се откаже пред да ја заврши својата приказна.


Август и сукцесија

Голем шок оваа сезона беше откритието дека Август (Малте Гардингер), кој се памети дека е оној кој го обелодени видеото на Вилхелм и Сајмон, ќе биде следен во редот за тронот доколку Вилхелм не може да го следи. Ова е голема пречка за Вилхелм, бидејќи ја оспорува неговата позиција и исто така ја одзема неговата агенција од неговиот некогаш навидум непробоен статус на наследник. Откако Август го научи ова, тој се турка себеси да оди над и подалеку, очигледно сакајќи да го истисне Вилхелм себеси со тоа што ќе биде совршен кандидат. Август често се турка предалеку во тоа. Тој макотрпно меморира говор без да знае дали некогаш ќе успее да го одржи. За време на процесот на подготвување да биде наследник, тој брзо се преоптоварува со изгледите за тоа и повторно паѓа на својата зависност за да се справи.Затвори


ПОВРЗАНИ:

Август на „Young Royals“ е негативецот до кој не можете да се мразите


Сепак, многу е малку веројатно дека ова ќе биде крајот на тоа. Дури и по говорот на Вилхелм во последната сцена од сезоната, август е сè уште следен на ред ако Вилхелм не успее. Воодушевувањето на неговото лице беше опипливо кога се посомневаше дека тој ќе го одржи говорот, а неговото разочарување беше очигледно кога Вилхелм всушност се искачи на плочата. Поверојатно е дека ова е само почеток. Август може да се обиде да го тргне Вилхелм од патот, само за да се спаси.


Врската на Симон со неговата сестра

Young RoyalsImage преку Нетфликс

Во катастрофален удар за двајцата, Сајмон навидум ги прекина работите со својата сестра Сара (Фрида Арџенто) на крајот од сезоната. Сајмон не го направил ова лесно, туку затоа што дознал дека Сара знаела дека Август го обелоденила видеото и дека сепак започнала врска со него. Тоа е уништувачко предавство за секој брат или сестра. Тие не се во говор и Сара на крајот дури го напушта училиштето. Сезоната завршува таму, оставајќи ја нивната врска на неизвесна основа. Дали некогаш ќе се нашминкаат? Само уште една сезона ќе покаже.Завршната епизода нè остава со едно навестување дека Сајмон на крајот ќе и прости. Кога Сара го напушта училиштето, таа го пријавува август во полиција. Во чин на правење на вистинската работа и правење правилно од страна на нејзиниот брат, ова може да биде доволно за да го натера Симон да се помири. Или можеби тоа би можело да и се врати како контраефект, бидејќи Сајмон веќе одлучил дека нема да оди во полиција бидејќи Август ќе им каже дека ги зема апчињата од Сајмон. Се надеваме дека следната сезона ќе одговори на овие прашања.


Одлуката на Вилхелм и нејзините ефекти

Во последните моменти од втората сезона на серијата, Вилхелм прави шокантно откритие додека го држи својот говор. Наместо да го следи напишаното откако го привлече вниманието од август, тој ѝ пркоси на својата мајка Кристина (Пернила Август) и на остатокот од монархијата, откривајќи дека тој навистина бил оној на видеото со Симон. Сезоната завршува кога Вилхелм го гледа Симон насмеан, а потоа пркосно се враќа кај мајка си. Вилхелм конечно застана за себе, бидејќи се плашеше да не го изгуби Симон уште повеќе отколку што веќе имаше, но кои се идните последици за неговите постапки?

the legend maula jatt

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies