Диего Луна се осврна на слабата гледаност на Андор сезона 1

Regiana Adela
0

Не е ракетна наука дека Star Wars е популарна франшиза. Со својот обемен каталог на проекти, се претпоставува дека обожавателите се приспособуваат на секое издание. И покрај тоа што Андор ги придобива своите посветени гледачи како најдобро рецензирана серија „Војна на ѕвездите“ по „Мандалориан“, неспорно е дека сè уште ја брка својата наменета публика и има капацитет да ја исполни славата на другите серии во фиктивниот универзум.

Според податоците од Parrot Analytics, гледаноста на Андор не е ни блиску до другите два проекти на „Војна на ѕвездите“ кои се славни од критиката, Оби-Ван Кеноби и Мандалоријан. Во едно неодамнешно интервју , Диего Луна, кој ја игра насловната улога, размислува за приемот на шоуто од публиката, истовремено истакнувајќи ја улогата на социјалните медиуми во однос на добивање критики.

„Ми се допаѓа сега кога имаме можност да добиеме повратни информации. Преку социјалните мрежи и прегледите. Се чини дека ако знаете како да се справите со тоа, всушност е многу корисно. Мора да видите дали причините што ве натерале да направите нешто, или кон што се стремите, е всушност она што излегува таму, знаете? И со ова шоу е многу посебно, бидејќи зборовите, концептот и идеите што ги имавме, се она што луѓето го слават, што јас го сакам“. раскажа Луна.

Тој продолжи: „Тони секогаш нè потсетуваше „Сè треба да има значење, мора да има причина за работите да се случат, тоа мора да биде реално, ова мора да се случува“. И потоа одите на прегледите и ви е како „Тоа е толку реално! Серијата се прослави од истата причина поради која решив да ја направам, знаеш? И тоа е уникатно и не се случува често“.

Андор не дебитираше во Топ 10 од вкупните рејтинзи на Нилсен во моментот на неговото објавување, но сепак поздравните коментари на ѕвездата на Rogue One покажуваат дека тие ја ценат растечката публика на серијата која одвојува време да го пофали шоуто за она што го е.

Многумина веруваат дека прифаќањето на Андор од публиката не го одразува неговиот калибар на раскажување приказни и кинематографија затоа што заслужува повеќе. Фановите се надеваат дека како што приказната напредува и сериите се обновуваат, фановите ќе обрнат повеќе внимание.

wblj wblj wblj wblj wblj wblj

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies