Криминални умови: еволуција, епизода 4: Гарсија ќе го води испитувањето на клучниот осомничен

Regiana Adela
0

Criminal Minds: Evolution Episode 4 ќе го види BAU како ја истражува мрежата на сериски убијци.

Пенелопе Гарсија ( Кирстен Вангснес ) ќе го преземе процесот на испрашување на главниот осомничен што го имаат во претстојните Criminal Minds: Evolution Episode 4 , насловени како Pay-Per-View , фотографии.

Дали Гарсија конечно ќе открие кој е одговорен за сите убиства? Според изгледот, Criminal Minds: Evolution Episode 4 го има одговорот.

Работи за испрашување на Гарсија
БАУ повторно е зафатен со истрага на меѓусебно поврзаната мрежа на сериски убијци кои се воспоставиле за време на заклучувањето на СОВИД-19. Сега кога светот е повторно отворен, овие убијци се на слобода да ја извршат својата злобна мисија да убиваат луѓе.

Може ли БАУ наскоро да ги запре? На прегледните слики добиени од Bleeding Cool , Гарсија може да се види како е зафатен со анализирање на нивниот последен случај.

Таа и агентот Лук Алвез (Адам Родригез) преземаат иницијатива да го испрашаат клучниот осомничен на BAU, будниот Тајлер Грин (Рајан-Џејмс Хатанака).

Алтернативно, д-р Тара Луис (Ајша Тајлер) и агентката Џенифер Жаро (Еј Џеј Кук) се придружуваат на рацијата на ФБИ во 4-та епизода на Криминалните умови: Еволуција .

wfzd wfzd wfzd wfzd wfzd wfzd

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies