Мојот херој на Академијата сезона 6, епизода 14, Датум и време на издавање, одбројување

Regiana Adela
0

Работите уште повеќе се загреваат и од страната на негативците и на хероите! Што ќе се случи следно во 6-та сезона на My Hero Academia , епизода 14? Еве сè што треба да знаете за објавувањето на следната епизода!

Еве што се случи пред My Hero Academia сезона 6, епизода 14

Во Мојот херој на Академијата сезона 6, епизода 13, насловена како финална изведба , г-дин Компрес се осврнува на времето пред Лигата да се сретне со Мета Ослободителната армија и кога тие се спротивставија на Кланот за отфрлање суштества.

Размислувајќи за она што се сеќава господинот Компрес, Спинер открива дека се сомнева во плановите на Шигараки за иднината.

Назад во сегашноста, г-дин Компрес го осакатува сопственото тело за да се ослободи од најдобриот џинист. Тој користи чуда за да им помогне на Спинер и Шигараки да избегаат со Гигантомахија.

Мистер Компрес го направи истото за да им помогне на Скептик и Даби откако го победи Шото.

Откриено е дека г.

Во меѓувреме, Деку сè уште чувствува како главата му чука додека ја користи чудата на четвртиот корисник на One For All, Danger Sense.

Спинер се сеќава на зборовите на Шигараки во неговата глава, поради што тој повторно се разбудил. Потоа користи радио бранови за да ги сруши сите други херои.

Спинер, исто така, сфаќа дека Сите за еден веќе ја презеле целосната контрола врз телото на Шигараки, кое е на пат да се скрши.

Г-дин Компрес потоа останува зад себе со Тога и Гигантомахија.

qhc qhc qhc

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies