Продуцентот на Ant-Man 3 тврди дека филмот е централен во иднината на MCU

Regiana Adela
0

The Ant-Man and the Wasp: Продуцентот на Quantumania , Стивен Брусард , признава дека франшизата Ant-Man отсекогаш била диктирана како „чистење на непцето“ во која филмовите постојат само пред големите филмови на Avengers. Брусар нагласува дека сака (и тврди) дека тројката е централна за иднината на MCU.

Неодамна зборувајќи за Тотал филм , Брусард продолжува за тоа како Ant-Man 3 е шанса за нив повторно да размислат што прикажува филмот во MCU. гледајќи дека Ant-Man од 2015 година беше проследен со Avengers: Age of Ultron , а Ant-Man and the Wasp на сличен начин го сретнаа ова со Avengers: Infinity War во 2018 година. Проверете што се надева Брусард што ќе стане Ant-Man 3 во MCU:

„Доаѓајќи по филмовите „Одмаздници“, беа фрлени фрази како „чистач на непцето“ за филмовите „Ant-Man“. [Почувствувавме] ако добиеме шанса во третиот дел, сакаме филмот да биде голем и да се чувствува централен за иднината на MCU“.

Со воведувањето на Quantum Realm во третиот филм на Ant-Man, не само што ќе го видиме вообичаеното дуо, Скот Ланг ( Пол Руд ) и Хоуп ван Дајн ( Еванџелин Лили ), туку заедно со ќерката на Скот, Кеси ( Катрин Њутн ) патуваат во алтернативен универзум каде што треба да се сретнат со „новото“ големо лошо на мултиверзумот, Канг Освојувачот ( Џонатан Мејџорс ).

Брусард повторува дека Квантното царство, „Се чувствува како место каде што не сте биле претходно во MCU. [Тоа е] полно со луѓе и ликови и светови и политика и историја“. Слично како со проширувањето на мултиверзумот во кинематографскиот универзум на Марвел, што носи други херои, како што е Вулверин во Дедпул 3 , Квантното царство исто така ќе го задева Канг да го освои мултиверзумот.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania пристигнува во кината на 17 февруари 2023 година.

fdjr

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies