Avatar 2 Star Teases Avatar 3 ќе воведе повеќе региони на Пандора

Regiana Adela
0

Гледајќи како „ Аватар: Патот на водата “ на Џејмс Камерон е на пат да собере праг од 500 милиони долари за помалку од една недела од прикажувањето на филмот, нема сомнеж дека неговото веќе планирано деби во декември 2024 година , „ Аватар 3 “ наскоро ќе биде во тек за снимање и уште еден успех како што првично предвиде режисерот.

Додека режисерот стави до знаење дека планира франшиза до Аватар 5 , во која потенцијално може да се појави Нејтири како открива живот на Земјата, актерот од пајакот на Аватар 2 , Џек Шампион , навестува неколку навестени детали што можеби сте ги пропуштиле во продолжението. може да доведе до заплетот на Аватар 3 .

Неодамна зборувајќи за „Холивуд репортер“ , Шампион, кој го игра Спајдер - посвоеното човечко дете на Џејк Сали и Нејтири во продолжението - детали за тоа како Аватар 3 „превртува тешко лево“ од продолжението на „Аватар“. Со оглед на тоа што „ Аватар 2 “ го претстави кланот Меткајина предводен од семејството на Ронал (Кејт Винслет) , третиот филм „Аватар“ сигурно ќе воведе повеќе скриени култури. Проверете го целосниот коментар на Шампион подолу:

„Бев многу шокиран со [Avatar 3]. Потребно е само тешко вртење лево [од Аватар 2], и тоа не е лошо“. Шампион вели: „Мислите дека знаете каде оди, но потоа доаѓа разурната топка. Значи, вие сте целосно како: „О, леле, никогаш не мислев дека тоа ќе се случи“.

Шампион продолжува да го кажува, или доста го потврдува она што Камерон и Џон Ландау претходно го задеваа за франшизата „Аватар“: „Исто така, гледате повеќе региони на Пандора и се запознавате со повеќе култури. Така, мислам дека е уште подобар од Avatar 2. Збирно, секој од нив ќе биде подобар“.

Џејмс Камерон , исто така, претходно сподели како дури и тој се видел како се подобрува прекувременото пишување на историјата и целокупната франшиза за неговиот свет Аватар. Тој веќе ги имаше поднесено своите сценарија за Аватари 3, 4 и 5 на Дизни, што заработи високи пофалби од студиото.

Засега, „ Аватар: Патот на водата“ моментално се прикажува во кината, а „Аватар 3“ моментално е закажан за прикажување на 20 декември 2024 година .

ocfh ocfh ocfh

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies