Сигурни Вивер открива како се враќа по смртта на д-р Грејс во „Аватар: Патот на водата“

Regiana Adela
0

Настрана од новата перспектива на Пандора, Аватар: Патот на водата носи многу мистерија во него, особено со враќањето на одредени ликови кои технички се мртви во првиот филм, но се враќаат во продолжението. За Сигурни Вивер, по смртта на д-р Грејс, таа ќе биде во филмот како Кири и открива како.

Сигурни Вивер ја играше д-р Грејс во Аватар и овој пат, за Аватар: Патот на водата , таа ќе се врати за друг лик близок до нејзиниот претходен, ќерката на д-р Грејс, Кири , која подоцна беше посвоена од Џејк Сали и Нејтири.

73-годишната актерка игра тинејџерка, див избор на кастинг за филмот, но тоа функционира добро и во интервју за ComicBook.com , Сигурни Вивер споделува како нејзиното неверојатно враќање во Аватар: Патот на водата е овозможено со Џејмс Камерон.

Вивер рече: „Ние ручавме заедно во 2010 година и дел од причината поради која ручавме е што сакавме да плукаме околу идејата дека можеби ќе има лик од девојка која има врска со Грејс, но дека се чувствува повеќе како дома. во шумата... Значи, некако разговаравме за некои основни размислувања за неа“.

Вивер додаде: „Не знаевме за Спајдер и сигурно не знаевме ништо од спецификите, туку само идејата, а Џим е доволно луд да ме натера како 14-годишник и како што рече тој ден и неколку пати потоа, „Ова е твојата природна возраст. Имаш 14 години, толку си незрела. Го знам тоа за тебе“.

На Вивер дури и требаше многу убедување, но таа на крајот го истрела: „Тој исто така знае дека сум кловн. И затоа мислам дека не беше толку загрижен како јас кога ми кажа, како, „Добро, како ќе го направам ова?“

Вивер, исто така, објасни како сфатила дека е 14-годишна за да ја игра Кири: „За среќа имав многу време да сфатам не само како да го направам тоа, туку и како сакам да го направам тоа, што не беше имитација на 14 години. стар, но навистина наоѓање, откопување на мојата несреќна 14-годишна девојка на некој начин и пуштање да постои во овој простор“.

Аватар: Патот на водата не само што ќе ги прошири погледите на сите за Пандора, туку ќе го види и растот на семејството на Џејк Сали и Нејтири додека тие добиваат деца, Нетејам, Лоак и Туктиреј, со нивниот посвоен тинејџер На'ви, Кири. и човечкото дете, Пајакот.

И покрај тоа што би се фокусирало на нивното семејство, Нави ќе се соочи со позната закана, закана за која мислеле дека ја исфрлиле пред една деценија, бидејќи луѓето повторно се враќаат и претставуваат нова закана за Пандора.

Додека Сигурни Вивер се враќа во Аватар: Патот на водата во различен лик, уште еден кој се враќа е Стивен Ланг , но во неговиот пример, тој се враќа како истиот лик што го играше претходно, полковник Мајлс Кварч. Како е тоа можно, да одговори во продолжение.

gkgf gkgf gkgf gkgf

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies