Кејт Мидлтон и принцот Вилијам доаѓаат во САД за да го оттргнат вниманието од она што го кажува Хари? На сопругот на Меган Маркл наводно му се заканува патувањето на парот Кембриџ

Regiana Adela
0

Кејт Мидлтон и принцот Вилијам наводно многу брзо ја освојуваат Америка.

Кејт Мидлтон и принцот Вилијам патуваат во Соединетите држави, но тоа не мора да значи дека двојката од Кембриџ повторно се обединува и склучува мир со Меган Маркл и принцот Хари, се тврди во нов извештај.

Кејт Мидлтон и принцот Вилијам ќе ги прават работите на свој начин во САД

 

во своето претстојно издание на 15 август 2022 година, објави дека освојувањето на Америка е следно на Кејт Мидлтон и принцот Вилијам.

Извори за магазинот изјавија дека војводата и војвотката од Кембриџ планираат да ја искористат својата неизбежна посета како отскочна даска за поголемо патување што ќе ги однесе низ цела Америка во служба на нивните различни добротворни организации.

 

Неименуван инсајдер изјави за забавниот медиум:

Дали на принцот Хари му се заканува претстојното патување на принцот Вилијам во САД?

Life & Style објави дека Меган Маркл и принцот Хари многу озборувале по нивното шокантно кралско заминување во 2020 година.

Наводно, кралицата Елизабета добро ги знае плановите на Кејт Мидлтон и принцот Вилијам, а наводно им дала печат на војводата и војвотката од Кембриџ да ја придобијат Америка.

И Кејт Мидлтон и принцот Вилијам допрва треба да ги коментираат овие извештаи. Значи, страствените следбеници на брачната двојка од Кембриџ треба да ги сфатат сите овие непроверени тврдења со огромно зрно сол додека сè не се докаже точно и точно.

Останете во тек со EpicStream за најновите вести и ажурирања за Кејт Мидлтон и принцот Вилијам!

tiytootrtgg tiytootrtgg tiytootrtgg tiytootrtgg tiytootrtgg

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies