„Гледајте го по кој било редослед“, претстојните трендови на калеидоскопот на серијата на Нетфликс пред неговото објавување

Regiana Adela
0

Општо познато е дека за да можат гледачите да ја разберат заплетот на серијата е да ја гледаат од првата епизода до последната. На тој начин секој што ја гледа приказната ќе го има истото искуство. Сепак, претстојната серија на Нетфликс со наслов Калеидоскоп е во позиција да го промени овој пејзаж на стриминг, бидејќи нуди поинакво искуство на гледање каде што можете да ги гледате епизодите по кој било редослед.

Калеидоскоп е лабаво заснован на вистинска животна приказна каде што седумдесет милијарди долари во обврзници беа поплавени во центарот на Менхетен за време на ураганот Сенди. Серијата ќе трае 25 години и ќе следи група стручни крадци додека се обидуваат да извршат грабеж во непробоен свод опкружен со обезбедување.

Додека зборуваше со извршниот продуцент на Тудум , Расел Фајн, кој рече дека ситуацијата за време на ураганот е совршено прикривање за грабеж, тој исто така го пофали: „Кога го гледате Калеидоскоп, сите информации се таму за да можете да ги поврзете точките и да знаете приказна."

Креаторот на серијата Ерик Гарсија, исто така, нагласи како редоследот на гледање ќе го постави тонот за тоа како ликовите се перцепирани од публиката, истакнувајќи: „Да се ​​биде во можност да се движите наоколу и да гледате различни нарачки ви дава различно гледиште за ликовите. Има прашања што ќе се постават во една епизода, а се одговорени во друга епизода. ”

Експерименталната криминалистичка антологија се состои од осум епизоди, а секоја епизода е именувана по различна боја и е поставена да понуди нешто различно на приказната во зависност од тоа која епизода гледачите ќе изберат прва да ја гледаат. Водич за епизодата подолу:

Создадена од Ерик Гарсија, нелинеарната серија ги вклучува Џанкарло Еспосито од Breaking Bad, Паз Вега од 7 видеа, Руфус Севел од A Knight's Tale, Тати Габриел од 100, Питер Марк Кендал од Американците, Розалин Елбај од Реми, Џек Ричерс и сега Ниуша Нур, меѓу другите.

Калеидоскоп ќе започне да се емитува на Netflix на 1-ви јануари 2023 година. Погледнете го трејлерот подолу:

rgn rgn rgn rgn

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies