Стивен Амел изразува интерес да ја повтори улогата на стрелката во DCU

Regiana Adela
0

Шефовите на DC Studios Џејмс Ган и Питер Сафран моментално ја откриваат иднината на новата франшиза на DCU со многу ликови во библиотеката на DC што се разгледуваат да бидат дел од неа. Еден од хероите за кои обожавателите бараа да се појават е Green Arrow, кој претходно го видовме на малите екрани во серијата Arrow на CW . Дали некогаш ќе го видиме како скока на големото платно во одреден момент?

Во едно неодамнешно интервју за Geek House Show (преку ComicBook.com ), ѕвездата на Arrow , Стивен Амел, беше запрашан дали ќе биде долу за да се приклучи на DCU. Додека актерот изрази интерес да ја репризира улогата на големото платно, тој има еден специфичен услов во однос на нејзината креативна насока.

„Ако бидам дел од [DC Universe], веројатно би сакал само да ја играм Зелената стрела таму“, рече тој. „Да требаше да изберам еден, би избрал свој филм, само затоа што има толку многу работи кои себично би сакал да ги направам со Arrow, а кои не мора да ги правиме на ТВ.

Актерот, исто така, истакна дека студиото DC не му пристапило за неговата потенцијална вмешаност во франшизата, но има надеж дека тоа би можело да се случи.

„Мислам, дали се уште се одвоени? Зар немавме два трепкања во Arrowverse во еден момент? Значи, не знам. Ќе видиме. Што и да сакаат“, додаде тој.

Има некои фанови кои дефинитивно би сакале да ја видат Амел да ја репризира улогата на новиот DCU. Сепак, Ган и Сафран се уште не објавија дали Зелената стрела ќе биде дел од нивните планови. Ако тоа се случи, исто така не се знае дали ќе побараат од Амел повторно да го глуми или само да ангажираат друг актер.

Во моментов, со сите неизвесности што се случуваат во франшизата DCU додека трпеливо ги чекаме Ган и Сафран да ги откријат своите планови, тешко е да се каже дали желбите на Амел навистина би можеле да се случат. Сè што можеме да кажеме е дека има фанови кои дефинитивно би ја поздравиле идејата.

vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk vbk

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies