Џејмс Ган го задева Deathstroke што потенцијално се приклучува на новиот DCU

Regiana Adela
0

По излегувањето на Двејн Џонсон од DCU преку срдечното писмо што го објави на Твитер, Џејмс Ган побрза и одговори со најголема поддршка дека можеби повторно ќе соработуваат во блиска иднина. Среде излегувањето на Џонсон и Хенри Кавил од нивните соодветни улоги во DCU, ново прашање се појавува од одговорите.

Обожавател на DCU не се избегнува да го праша новиот извршен директор на DC Studios, Ган: „Имате ли планови за Deathstroke во DCU? На што Ган го задеваше неговото потенцијално враќање во неговата реконструирана иднина DCU. Во продолжение погледнете го нивниот разговор:

Deathstroke , всушност, веќе беше вклучен во мала камео во Лигата на правдата во 2017 година , ликот го играше Џо Манганиело во тоа време. Иако Ган не објасни дали Манганиело ќе се врати или не за да ја повтори својата улога, ниту пак извршната власт ќе го разгледа раното појавување на Deathstroke како „канон“, ќе мораме да почекаме на канонската вредност на ликот засега и да претпоставиме врз основа на за минатите потези на Ган - Deathstroke најверојатно ќе се рестартира или ќе се преработи.

Deathstroke на Манганиело можеби беше мала камео направена во Justice League, сепак, неговиот лик дефинитивно имаше продолжена секвенца во Justice League на Зак Снајдер во 2021 година. Што се однесува до загриженоста каде Ган планира да го стави негативецот на DC, ќе мора да почекаме дополнителни најави за оваа. Но, барем неговата изјава ја уверува можноста за вклучување на Deathstroke во сè уште во развој DCU.

Иако неодамнешните откажувања на Ган на повеќе продолженија и триквела како Wonder Woman 3 , Black Adam 2 , па дури и Man of Steel 2 , тешко е да се каже како и каде точно стои неговата визија за реконструкција на DCU. Неговите активни одговори на фановите можеби се однесуваат на дезинформации, како што е неговата голема гласина за преобликување на DCU, меѓутоа, тешко е да се каже дали фановите ќе продолжат да се согласуваат со идните планови на DCU.

ilsn ilsn ilsn ilsn ilsn ilsn ilsn ilsn ilsn ilsn

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies