Датум на издавање на The Eminence in Shadow Dub: Кога ќе се синхронизира на англиски?

Regiana Adela
0

За љубителите на аниме isekai , The Eminence in Shadow е една од најперспективните серии за есен 2022 година. Но, дали оваа популарност гарантира и дека ќе биде синхронизирана на англиски? Еве што знаеме за датумот на издавање на синхронизацијата на The Eminence in Shadow .

Заснована на серијата лесни романи напишани од Даисуке Аизава и илустрирани од Тозаи, Високопреосвештенството во сенка ја раскажува приказната за амбициозниот мозок Сид Кагену.

Сме виделе многу isekai аниме со главен лик на ОП , но што ако некој лик немал интерес да стане надмоќен херој?

Сонот на Сид Кагену е да биде мајстор на кукли во сенка; мозокот зад секој голем настан што се случува.

Во неговиот претходен живот во современа Јапонија, Сид не ги оствари своите соништа, но добива уште една шанса.

Реинкарниран во магичен свет, Сид лажира организација што ја именува како „Градина во сенки“ и регрутира поединци за да му помогнат да победи мистериозен култ.

Сид има за цел да биде главниот мозок зад сè што се случува и да ја покаже вистинската еминенција на сенките.

Дали „The Eminence in Shadow“ ќе се синхронизира на англиски?

Конечно е објавен англискиот синхронизација на The Eminence in Shadow ! Во моментов, можете да го гледате The Eminence in Shadow на HIDIVE каде што е достапен на јапонски аудио со англиски преводи. Сепак, ова ќе се промени наскоро штом ќе стане достапна и верзијата со англиска синхронизација.

HIDIVE е аниме платформа во подем која не е толку популарна или позната како Crunchyroll, но прераснува во огромен конкурент, има ексклузивни права на барем неколку од најпопуларните наслови во секоја сезона, вклучувајќи го и The Eminence in Shadow .

Кога The Eminence in Shadow ќе се синхронизира на англиски?

Англискиот синхронизација на The Eminence in Shadow излегува на 26 декември 2023 година.

Анимето не започна со огромни очекувања како другите наслови, но набргу доби на внимание.

Многу умерено популарни аниме сè уште добиваат симулдаби, при што англиската верзија почнува да се прикажува додека оригиналната јапонска верзија сè уште се емитува. Другите нови серии добиваат синхронизација на англиски јазик речиси веднаш по нивното оригинално прикажување.

За The Eminence in Shadow, датумот на објавување на синхронизацијата заврши малку по средината, со уште неколку епизоди до крајот.

imdr imdr imdr imdr imdr

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies