Директорот на Eternals, наводно, излегол од продолжението на MCU

Regiana Adela
0

Мислам дека сите можеме да се согласиме дека фазата четврта од кинематографскиот универзум на Марвел е најполаризирачката досега и покрај тоа што започна со сиот моментум во светот благодарение на стриминг проектите како WandaVision , The Falcon and the Winter Soldier и Локи , воведното салво на Multiverse Saga има произведено многу филмови и серии кои предизвикуваат поделба.

Еден од нив е „ Eternals “ од 2021 година, кој доби лоши оценки од обожавателите и критичарите. Иако филмот, кој ја претстави фандостата на MCU со нова сорта на космички суперхерои, сè уште беше прилично пристојно на бокс офисот според стандардите од ерата на пандемијата, слободно може да се каже дека не ја постигна целта со тврдоглавите на MCU.

Најдолго време беше нејасно дали студиото Марвел ќе биде подготвено или не да даде зелено светло за продолжение, со оглед на слабиот прием на Eternals , но се покажа дека Eternals 2 всушност се подготвува.

Според новата топка од инсајдерот на Твитер MyTimeToShineHello, Eternals 2ќе црпи огромна инспирација од лакот на Судниот ден во стрипот и ќе биде „покосмички“. Типстерот додава дека режисерката Клое Жао не е поврзана со проектот и дека има големи шанси таа да не го води продолжението. Проверете го овде:

Со оглед на тоа колку е веќе полна плочата на MCU за следните две фази, би било безбедно да се претпостави дека „Eternals 2“ ќе се пробие до кината некаде во текот на седмата фаза, кога сите решена е мултиверзалната загатка.

Првиот филм „ Вечните “ е достапен за проследување на Дизни+.

hsewt hsewt hsewt

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies