кршење! Jinni NMIXX ја напушта групата и ја напушта JYP

Regiana Adela
0

Jinni NMIXX одлучи да ја напушти групата девојки поради лични причини.Оваа шокантна вест беше објавена преку официјалната фан страна на NMIXX на 9 декември 2022 година.

 

JYP Entertainment како агенција NMIXX, исто така, ја објави следнава изјава:

 

Џини, која до денес се промовираше како член на NMIXX, ќе го напушти тимот и ќе го раскине договорот со JYP Entertainment поради лични причини. Се извинуваме што загриживме многу фанови со оваа ненадејна вест. Како резултат на тоа, сакаме да ве информираме дека од денес распоредот на NMIXX ќе продолжи со 6 членови.

Ве молиме сите да ја поддржите Џини во нејзиниот нов чекор, а воедно да им дадете топло охрабрување на 6-те членови на NMIXX кои ќе продолжат по патот на остварување на нивните соништа кои секој ден се се поголеми.

Уште еднаш, им се извинувате на фановите кои го поддржаа NMIXX.

Ви благодарам."

Со оваа изјава, NMIXX ќе ги продолжи своите активности само со Lily, Haewon, Sullyoon, Bae, Jiwoo и Kyujin. Оваа вест навистина ги изненади обожавателите, бидејќи NMIXX е еден од најновите женски бендови и го краде вниманието уште од своето деби.

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies