Jujutsu Kaisen Поглавје 208 Датум и време на издавање, спојлери

Regiana Adela
0

Дали Јуки ќе може да преживее во Jujutsu Kaisen Поглавје 208? Како ќе заврши борбата против Кењаку?

Јуки Цукумо имаше тешко време да се бори против Кенџаку, но последното поглавје од Џуџутсу Кајзен фрла малку повеќе светлина врз нејзините планови. Дознајте што ќе се случи следно во Jujutsu Kaisen Поглавје 208 со сите информации што ви се потребни токму овде!

Еве што се случило пред Џуџутсу Кајзен Поглавје 208

Поглавје 207 од Jujutsu Kaisen започнува со флешбек во кој се појавуваат Јуки, Чосо и Тенген додека ја планираат битката против Кенџаку.

Групата работеше под идејата дека со оглед на тоа што домените ги согоруваат проколнатите техники, Кенџаку нема да го отвори својот домен доколку очекува Чосо да се појави подоцна, по неговиот речиси пораз.

Беше одлучено Чосо прво да го нападне Кенџаку, а групата потоа ќе го наведе вториот да верува дека Јуки ќе биде неговиот единствен противник.

Потоа, Чосо доаѓа против Кенџаку со изненадувачки напад, расцепувајќи го черепот.

Со обратна проколната техника, Јуки може да ги ублажи последиците од нејзината повреда, но ова му дава време на Кенџаку да избега од разбирањето на Гаруда.

Додека Кенџаку првично се чинеше дека е во одбранбена позиција, ова се испостави дека е намерен потег што му овозможува да ги надополни своите проколнати способности.

Поглавјето завршува со пробивање на стомакот на Јуки, оставајќи ја со повреда поради која обожавателите се прашуваат за нејзината судбина.

Еве го датумот на издавање на Jujutsu Kaisen Поглавје 208

Jujutsu Kaisen Chapter 208 ќе излезе во недела, на 25 декември, во Јапонија, Европа и Северна Америка.

Еве го времето на издавање на Jujutsu Kaisen Поглавје 208

Во Јапонија, Jujutsu Kaisen Chapter 208 ќе излезе во недела, на 25 декември, во 12:00 часот JST.

Во зависност од вашата локација, следното поглавје ќе биде објавено во или околу следните времиња:

wds wds

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies