Сите филмови и ТВ серии на MCU потврдени за објавување во 2023 година

Regiana Adela
0

Обележете ги вашите календари и видете кои проекти на Marvel Cinematic Universe доаѓаат во 2023 година!

Марвел кинематографскиот универзум ги имаше најсложените години на изданија за време на пандемијата, поради што некои од обожавателите се изморија од него, но сепак, останува да биде една од најголемите франшизи што постојат и ова е она што е потврдено дека ќе излезе во 2023 година за MCU!

Сите филмови и ТВ серии на MCU кои излегуваат во 2023 година

Од 2008 година, Marvel Cinematic Universe се гради да биде огромна франшиза каква што е денес и додека продолжува да прави огромни чекори по крајот на Infinity Saga, почетокот на нешто ново е во воздухот со Multiverse Saga .

Четвртата фаза ги направи сите воведи потребни за подготовка на Фазата пет и шест, и сето тоа ќе кулминира во Avengers: Secret Wars во 2025 година. Но, прво, ајде да видиме кои проекти доаѓаат во оваа 2023 година како Фаза пет конечно и официјално , започнува.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania - 17 февруари 2023 година


На прво место е Ant-Man and the Wasp: Quantumania и ќе ја отвори новата година за кинематографскиот универзум на Марвел и за петтата фаза. Ќе го има доаѓањето на Канг Освојувачот и истражувањето на Квантното царство со Скот Ланг, а остатокот од нив ќе биде вовлечен во микроверзумот што патува низ времето.

Тоа е третиот од филмовите „ Ant-Man “ и можеби најзрелиот што некогаш пристигнал на екранот и не само Канг ќе биде негативец, тука се и „ Крилар“, „МОДОК “ на Бил Мареј и можеби изненаден лик што ќе биде претставен во филмот. .

Ant-Man and the Wasp: Quantumania е клучен дел од MCU бидејќи ќе го донесе следното големо лошо и веројатно ќе постави многу проекти кои доаѓаат во блиска иднина.

Кога е означено како „Почетокот на 2023 година“, се очекува дека серијата ќе излезе околу март до април 2023 година, имајќи предвид дека изданијата на Марвел не се совпаѓаат едни со други, најчесто, и со оглед на тоа што Ant-Man and the Wasp: Квантуманија е во февруари, а следниот е во мај, слободно може да се каже Што ако...? Сезона 2 е измеѓу.

Што ако...? беше феноменална серија која сите ја сакаа кога првпат беше објавена бидејќи се занимаваше со многу можности со ликовите и нивната реалност во различни универзуми низ огромниот мултиверзум што беше претставен во Локи, па дури и ги спои Чуварите на Мултиверзумот.

Сега, што ако...? Втората сезона ќе се занимава со повеќе апсурдни и бизарни појави на можни сценарија кои би можеле да бидат вистина да не беше главната временска рамка на MCU. Се задеваат да се биде подив, повозбудлив.

Тајна инвазија - почетокот на 2023 година

The Skrulls, претставени во Капетан Марвел , ќе ја преземат централната сцена во Тајната инвазија каде Ник Фјури ќе глуми заедно со Талос, а се вели дека Secret Invasion е првиот кросовер настан што ќе се случи во кинематографскиот универзум на Марвел.

Повторно, со датумот на објавување „Early 2023“, тоа би можело да се случи од март до април, по Ant-Man and the Wasp: Quantumania и пред Guardians of the Galaxy Vol. 3.

ndft

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies