Протекнува од One Piece Chapter 1070 Погледнете ја борбата на Луфи и Лучи продолжува

Regiana Adela
0

Протекувањето на новото поглавје од One Piece ја открива континуираната борба на Луфи и Лучи и повеќе информации за Devil Fruit.

Откако последното поглавје од One Piece откри нови информации за Devil Fruits, многумина се возбудени за продолжението на серијата. Сега, првата серија на протекувања на One Piece Chapter 1070 е споделена на интернет, и тие ја откриваат континуираната борба на Луфи и Лучи заедно со повеќе информации за Devil Fruits .

По паузата минатата недела, One Piece се враќа со 1070-то поглавје навреме за Божиќ. Иако пред неговото официјално објавување, протекувањата почнаа да се шират на интернет, кои навлегуваат во детали за тоа што да очекуваме.

Луфи против Лучи продолжува

Пред да дојдеме до деталите за приказната за поглавјето, во првата серија протекувања се наведува дека корицата на поглавјето содржи пет научници, вклучувајќи ги Вегапанк, Цезар, судијата, кралицата и непозната жена.

Што се однесува до приказната, поглавјето се отвора со Луфи и Роб Лучи кои ја продолжуваат својата борба.

Додека Лучи стана силен, претходното поглавје покажа дека формата на Luffy's Gear 5 е јасно посилна, што му доликува на неговиот статус на император.

Лучи сè уште не може да добие хитови на Луфи. Во меѓувреме, Луфи го погодува лидерот на CP0 со напад „Gomu Gomu no Dawn (Doon) Rocket“.

И покрај тоа што не можеше да пристигне удари врз Луфи , Лучи добива контрола над Серафимите.

Како што беше објаснето во претходното поглавје, Сентомару има повисоко ниво на пристап до Серафимите, но ако е изваден од сликата, CP0 може да им командува.

Додека Сентомару беше тешко ранет во претходното поглавје, новите протекувања велат дека тој е нокаутиран и одведен за да заздрави.

Иако ова значи дека CP0 може само да има шанса за борба против Луфи со Серафимите под нивна контрола.

Vegapunk открива информации за ѓаволско овошје

Настрана од борбите, Vegapunk навлегува во детали за тешкотијата на реплицирање на Devil Fruits.

gml gml gml gml gml gml gml gml gml gml

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies