Spy x Family епизода 25: Loid Forger конечно го запознава Донован Дезмонд

Regiana Adela
0

Последната епизода од Spy x Family сезона 1 конечно е тука и се покажа како голема за Twilight. Во Spy x Family епизода 25, Лоид Форџер конечно го запозна неостварливиот Донован Дезмонд и моравме да погледнеме во човекот кој е причината за Operation Strix .

Spy x Family, епизода 25, прави уште еден чекор кон операцијата Strix
Во „Spy x Family“ епизода 25, Лоид Форгер дознава дека Донован Дезмонд ќе присуствува на социјалниот собир на колеџот Еден, но верува дека безбедноста може да биде премногу цврста за да се инфилтрира сам. За среќа, тој открива дека помладиот син на Дезмонд, Демијан Дезмонд, договорил приватна средба со неговиот татко по собирот.

Во еден момент, Демијан ги губи нервите и решава да не го помине состанокот. Сепак, Ања Форгер скока и го охрабрува да се сретне со неговиот татко. Лоид ја користи шансата и се преправа дека го бара привезокот на Ања и на тој начин се вметнува во средбата со Дезмонд.

На почетокот изгледаше дека Дезмонд не е заинтересиран да разговара со Лоид, но Самрак продолжува и со помош на желниот Демијан, Лоид разменува зборови со Дезмонд. На крајот, Лоид заклучува дека Дезмонд не му верува на сопственото семејство.

Spy x Family епизода 25 исто така имаше мала победа за младиот Демијан Дезмонд . Иако момчето првично беше нервозно што неговиот татко нема да се појави на нивниот состанок, Дезмонд навистина се среќава со него. Покрај тоа, Дезмонд ги фали малите достигнувања на неговиот син што го поттикнува да се труди уште повеќе.

Засега не е јасно што ќе се случи следно во Spy x Family . Сепак, фановите веќе со нетрпение ја очекуваат втората сезона.

Spy x Family 2-та сезона веќе е потврдена, но за втората сè уште не е даден официјален датум за објавување. Сепак, би можеле да добиеме ажурирање во следните неколку недели. Останете во тек за повеќе ажурирања за оваа приказна.

ygx ygx ygx

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies