Шон Леви зборува за неговиот проект Star Wars: „Ѕвездите конечно се усогласија“

Regiana Adela
0

Пред неколку недели дознавме дека режисерот на Deadpool 3 и Free Guy , Шон Леви, развива проект за долгометражен филм „ Војна на ѕвездите “. Како и обично, деталите во врска со заговорот се чуваат во тајност, иако тоа е сепак возбудлива вест бидејќи калибар како него ќе се вклучи во франшизата.

Зборувајќи неодамна со Collide r, Леви разговараше за неговата возбуда за работата на проектот Star Wars каде повтори дека планира да го реализира филмот за разлика од другите долгометражни филмски проекти од франшизата кои се конзервирани или ставени на чекање.

„Да. Јас сум многу свесен за соодносот на филмаџии кои стигнуваат до почетната линија. Како што знаете, Стив, јас сум студент на бизнисот, и затоа, се разбира, го забележувам тоа. Но, еве го мојот став: имам овој златен билет за далечна галаксија, и ќе се посветам на развивање на сценарио кое ми дава привилегија да го снимам овој филм“, рече тој.

„Не се врзувам за нештата затоа што изгледа добро во трговскиот оглас. Се прикачувам на работите што имам намера да ги направам. И подобро верувајте дека нема да ја потрошам оваа најсочна можност. Ќе работам Но, прво, морав да се потрудам на снимањето на Deadpool. Значи, дефинитивно е долгорочно планирање, но сакам да бидам еден од филмовите што ќе стигнат до почетната линија бидејќи ова се ретки можности и сакам да искористете го максимумот од тоа“.

Леви, исто така, се плашеше за деталите на проектот, иако изјави дека веќе бил во разговори со претседателката на Лукасфилм, Кетлин Кенеди за неговите планови и дека тој се уште е во развој во моментот.

„Разговарам со Кети Кенеди веќе некое време, и таа е свесен за мојата страст за оваа франшиза долго време. Ѕвездите конечно се усогласија, а таа дојде кај мене и ми рече, ајде да направиме нешто овде“, додаде тој. . „И тоа е онолку колку што можам да кажам. Но, ова е дефинитивно развој и сè уште не е блиску до подготовка. Значи, има многу работа да се заврши“.

Навистина може да се почувствува возбудата што ја има Леви во врска со неговата вклученост во франшизата и одлично е да се слушне неговиот оптимизам дека има намера да го оствари филмот. Се надеваме дека тоа навистина ќе биде така и би требало да слушнеме повеќе детали за тоа во наредните години откако ќе го заврши Дедпул 3 .

adl adl adl

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies