Аватар: The Way of Water доби номинација за Златен глобус 2023 пред неговото објавување

Regiana Adela
0

Шансите на Џејмс Камерон неговото продолжение на „Аватар“ да го собори рекордот на бокс офисот изгледаат прилично добро!

Крајната цел на Џејмс Камерон за неговото продолжение на Аватар, Аватар: Патот на водата ќе се оствари. Со оглед на тоа што „Аватар 2“ се прикажува во кината во Кина и добива позитивни критики од актерската екипа и од публиката, се чини дека сонот на Камерон да обезбеди рекорд на благајните за продолжението е во тек, бидејќи филмот е номиниран за Златен глобус 2023 година пред неговиот ослободување.

Режисерот беше прилично загрижен за сумата на пари што ја потрошиле за продолжението, мислејќи дека стигнувањето на бокс-офисот би било единствениот начин да се „скрши“ особено затоа што тој не само што планираше триквел, туку и „Аватар 4“ и „Аватар“ . 5 , исто така, со петтиот со пристигнувањето на Нави на земјата.

Нема сомнеж дека Avatar: The Way of Water е еден од најочекуваните филмови оваа година, бидејќи беше одложуван премногу пати. Со застапувањето на Камерон дека „CGI не е мртов“, „ Патот на водата “ моментално се натпреварува со Топ Ган: Маверик на Том Круз за најдобар филм

dkwv dkwv dkwv dkwv dkwv dkwv

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies