Ѕвездата на The Witcher: Blood Origin, Мишел Јео, се согласи да игра Scian на еден клучен услов

Regiana Adela
0

Нема сомнеж дека Мишел Јео е најголемото име во The Witcher: Blood Origin . Сепак, ѕвездата на Шанг-Чи и Легендата на десетте прстени не го олесни кастингот. Претставничката на шоуто Деклан де Бара откри дека Јео имала еден услов кога станува збор за портретирањето на нејзиниот лик Скијан.

Во The Witcher: Blood Origin , Мишел Јео ја играше Scian , последниот член на номадското племе Ghost. Ликот е дефинитивно резервиран во споредба со нејзините придружници и иако првично требаше да биде тенџере, Јео не сакаше да ја игра на тој начин.

„Таа имаше една одредба, а тоа беше дека не пцуе - таа не мислеше дека овој лик на Сцијан ќе пцуе затоа што тоа го правеше во оригиналниот пилот“, рече Де Бара за Gamesradar . Отидов, „знаеш што, во право си затоа што Скијан потекнува од многу различно племе, и таа е многу настрана во споредба со сите други, па не би пцуела. Таа ќе те погледне многу неодобрувачки и ќе те пресече со поглед“.

Секако звучи како Мишел Јео да го направи вистинскиот повик на овој. Во Blood Origin , Scian е претставен како мирна и прибрана фигура која не се препотува пред опасноста. Кога таа навистина ја губи својата свежина, таа се одмаздува со проколнување на царицата што се вратила на зборот. Севкупно, Скијан беше единствениот лик на кој нејзините придружници секогаш можеа да се потпрат за да го имаат грбот.

The Witcher: Blood Origin се случува 1.200 години пред настаните во главната серија и следи седум воини додека се обидуваат да ја вратат Ксинтреа од царицата Мервин. По патот, тие завршуваат со создавање на првиот Witcher и сведоци на спојувањето на сферите.

Сите четири епизоди на The Witcher: Blood Origin сега се емитуваат на Нетфликс.

wgx wgx wgx wgx wgx wgx wgx

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies