Датум и време на издавање на епизода 1, одбројување

Regiana Adela
0

Проверете сè што треба да знаете за „Ангелот од соседството ја расипува мене расипана епизода 1“!

Романтичните комедии се секогаш дел од секоја сезона на аниме. Како таков, The Angel Next Door Spoils Me Rotten ќе го има своето деби на екранот во зима 2023 година! Значи, еве се што треба да знаете за епизодата 1 од Ангелот од соседната врата, ми расипува гнил.

Претстојното аниме „Slice of-life “ се заснова на јапонската серија лесни романи на Саекисан и Ханекото .

Се покажа како доволно популарно што во јануари 2022 година беше објавена адаптација на манга со уметноста на Ван Шибата и композицијата на Сузу Јуки.

Еве за што зборува The Angel Next Door Spoils Me Rotten

The Angel Next Door Spoils Me Rotten следи бруцошка средношколка по име Амане Фуџимија која почнала да живее сам по влегувањето во средно училиште.

Во соседството на неговиот стан живее најубавото девојче во училиштето, Махиру Шиина.

На почетокот, тие беа едноставно соседи кои не беа блиски. Тие дури и не зборуваа на час иако ги делат истите теми.

Но, во еден кобен дождлив ден, чадорот го отвори патот за нивната прва интеракција.

Амане му го позајми својот чадор на Махиру, а за да му се оддолжи на услугата, таа му понуди помош низ куќата.

Така започнува врската меѓу овие две неверојатни луѓе.

Еве го датумот на издавање на „Ангелот од соседната врата ме расипува гнил“ епизода 1

The Angel Next Door Spoils Me Rotten Episode 1 ќе биде објавена во сабота, 7 јануари 2023 година.

Еве го времето на издавање на ангелот од соседната врата, расипана ме расипана епизода 1

Во Јапонија, The Angel Next Door Spoils Me Rotten Episode 1 ќе биде објавена во 22:30 JST.

ndtr

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies