Детективот Конан случајот ја затвори епизодата 1069 Датум и време на издавање, одбројување

Regiana Adela
0

Конан се врати по тринеделно одложување. Значи, еве се што треба да знаете за епизодата 1069!

Детективот Конан, познат и како Случајот затворен, се вратил по одложување од неколку недели. Очекувате повеќе? Еве сè што треба да знаете за затворената епизода 1069 на Detective Conan Case , вклучувајќи го датумот и времето на објавување!

Случајот на детективот Конан затворен преглед и моменти од епизодата 1068

На детективот Конан или на Case Closed едвај му треба вовед. Мистериозното аниме е со нас веќе импресивен број години, откако за прв пат се емитуваше во 1996 година.

Сјајното аниме на TMS Entertainment го следи Шиничи Куду, средношколско момче кое е талентиран детектив и покрај неговата младост.

Кога ќе биде сведок на вознемирувачка нелегална активност, тој е дозиран со експериментална дрога и оставен да умре.

На негово изненадување, тој навистина преживува, но неговото тело станува тело на седумгодишно дете.

Неговата интелигенција, сепак, останува недопрена, а неговото ново тело не го спречува да реши многу мистерии.

Сепак, тој се соочува со уникатен сет на предизвици поради неговата наводна младост.

Некои обожаватели се прашуваат дали некогаш ќе заврши Детективот Конан Case Closed , но, како што беше случај во последните 27 години, тој ден не е денес.

Епизодата 1068 од Detective Conan Case Closed беше уште еден пополнувач, спротивно на очекувањата на обожавателите дека новата година може да донесе повеќе канонски содржини.

Детективските момчиња направија повнимателна истрага овој пат, но фановите се уште се вознемирени со оглед на начинот на кој тие имаат тенденција да преживеат невозможни сценарија иако не размислуваат добро за работите.

Детективскиот случај Конан ја затвори епизодата 1069 Синопсис

Прегледот на затворената епизода 1069 на Детектив Конан ги прикажува Конан и Когоро додека добиваат вознемирувачки телефонски повик од Мајако.

mgk mgk mgk mgk mgk mgk mgk mgk mgk mgk

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies