Војна на ѕвездите: лоша серија сезона 2, епизода 4 и дава на технологијата внимание што го заслужува

Regiana Adela
0

Star Wars: The Bad Batch Season 2 Episode 4 конечно е тука и оваа недела, мораме да го достигнеме Clone Force 99. Или, барем, три од нив. Faster ги става Хантер и Ехо на страна и го сјае центарот на вниманието на Tech, Wrecker и Omega. Уште поважно, четвртата епизода од сезона 2 конечно му го даде на Tech вниманието што го заслужува.

Во Star Wars: The Bad Batch Season 2 Episode 4, Сид ги носи Tech, Wrecker и Omega на пустинската планета Сафа Тома за да го провери нејзиниот тркач во Riot Racing. Иако TAY-0 победи на првата трка, Сид веднаш е принуден да се обложи на следната трка од стариот контакт Грини Милеги, кој исто така има тркач.

Не поминува многу време пред тркачот на Милеги, Џет Веним, да измами и да го оштети TAY-0. Сид се обидува да ја убеди Милеги да и даде време да му врати, но Омега влегува и склучува договор: Ако ја загубат следната трка, на Милеги ќе и биде двојно платено, но ако победат, Сид ќе биде ослободена од нејзините долгови. Милеги се согласува, но го зема Сид како колатерал, оставајќи го остатокот да го поправат TAY-0 и нивниот тркач.

На денот на следната трка, TAY-0 е прегазен, оставајќи го тимот без тркач. Тогаш Tech се засили и изјавува дека тој ќе биде нивниот тркач. Добива лош почеток, но Тех брзо смислува стратегија која го поразува измамникот Џет Веним и на крајот победи на трката.

Прекрасно е да се види дека Tech го добива вниманието што го заслужува со оглед на тоа што неговите браќа секогаш се во првите редови на The Bad Batch. Непотребно е да се каже дека тоа е доказ дека секој член на Clone Force 99 е важен за тимот и тоа особено важи за Tech.

Star Wars: The Bad Batch Season 2 Episode 4 е насловена Побрзо и ги прикажува Ерни Хадсон како Милеги и Бен Шварц како TAY-0. Епизодата сега се емитува на Дизни +.

cvd cvd cvd cvd cvd cvd cvd cvd cvd cvd

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies