Резиме на епизода 2 на славата: Мун Донг Еун и Џо Јео Џеонг се сретнаа по прв пат

Regiana Adela
0

Новата К-драма на Song Hye Kyo на Нетфликс, The Glory , моментално е достапна на платформата.

Писателката Ким Еун Сук и режисерот Ан Гил Хо работеа заедно за да ја создадат првата сезона на The Glory . Драмата го истражува животот на поранешна жртва на насилство во училиштето, која почнува да им се одмаздува на своите насилници. Таа студира за да стане учител во домашна соба додека не почне да работи како советник во домашна соба на едно од децата на училишните насилници.

Сонг Hye Kyo и Lee Do Hyun ја водат драмата. Другите улоги ги вклучуваат Лим Џи Јеон, Шин Је Еун, Јеом Хје Ран, Парк Сунг Хун, Сонг Бјеонг Геун, Јунг Сунг Ил, Ча Џо Јанг, Ким Хи-Еора, Бае Канг Хи, Ким Ган Ву и Сео Ву Хјук.

Нетфликс официјално објави дека втората сезона на драмата ќе биде објавена оваа година.

Еве што се случи во епизодата 2 на The Glory .

The Glory епизода 2

Мун Донг Еун сама истражува и бара каде се наоѓаат сторителите и што правеле по завршувањето на средното училиште. Дури и студентот на кој туторираше се обидува да направи нешто со неа.

Во меѓувреме, Парк Јеон Џин сè уште го покажува истото навредливо однесување сега кога е возрасна.

Мун Донг Еун и Џо Јео Џеонг повторно се гледаат по нивната прва средба во болница.

Потоа, тој ја следи на нејзините часови и започнува разговор со неа, на крајот се согласи да има туторијал „Оди“ навечер. Во исто време, таа го завршува факултетот и го положува испитот за сертификација на наставници по два обиди.

Чои Хје Џеонг, кој некогаш бил нивен пријател, почнува да се малтретира од Парк Јеон Џин и Ли Сара.

За време на посетата на продавницата, Мун Донг Еун налетува на Сон Мјеонг О и започнува нејзиниот заговор за одмазда врз него. Таа го манипулира и му помага да го уништи Џеон Џеј Јун.Исто така наоѓа нов сојузник кој сака да му се одмазди на нејзиниот сопруг.

mzqh mzqh mzqh

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies