Датум и време на издавање на епизода 2, Ледениот човек и неговата кул колешка

Regiana Adela
0

Еве ги сите детали за објавувањето на The Ice Guy and His Cool Female Coleague епизода 2!

Зимата 2023 го носи со себе Ледениот човек и неговата кул колешка, очекувано аниме за романтична комедија , базирано на истоимената манга од Мијуки Тоногаја . По премиерата на серијата, еве се што треба да знаете за Ледениот човек и неговата кул колешка , епизода 2 !

Што се случи пред Ледениот човек и неговата кул колешка, епизода 2 ?

Во епизодата 1 со наслов Состанок со цутот на црешата и снежна снежна бура, се запознавме со склопот на приказната во алтернативна Јапонија каде што луѓето се благословени од нивните предци, духовите.

Фујуцуки е кул жена позната по својата личност. На пат кон нејзината нова работа, таа го запознава Химуро, момче чии стапала се замрзнати во мраз.

Химуро и објаснува дека е потомок на духот Снежана, а со тоа и неговата способност да користи ледена магија. Меѓутоа, откако се вработил, станал нервозен, поради што стапалата му замрзнале од страв.

Фујуцуки потоа пие чај со Химуро додека чекаат неговите стапала да се одмрзнат, предизвикувајќи Химуро да се заљуби во неа.

Тие дознаваат дека и двајцата работат во иста компанија каде што ги запознаваат нивните нови колеги Саеџима, човек, и Комори, потомок на духот Фокс кој има опашка и уши како лисица.

Следниот ден, Фујуцуки дознава дека Химуро сака цвеќиња и мачки, но не може да ги допре поради стравот од случајно да ги замрзне.

Фујуцуки му дава сламена амбалажа за да ги заштити цвеќињата од мраз и нејзината сопствена колекција на мустаќи од мачки. Како резултат на тоа, Химуро случајно прави снег во канцеларијата.

Потоа, компанијата најавува патување надвор од градот во Окинава за да ги пречека новите вработени.

Сепак, Химуро изгледа не сака да се приклучи бидејќи не сака да оди никаде во близина на Окинава.

Еве го датумот на објавување на Ледениот човек и неговата кул колешка, епизода 2

За обожавателите во Јапонија кои го гледаат анимето на БС Асахи, следната епизода од серијата чиста романса ќе биде објавена на 13 јануари JST.

Еве го времето на издавање на Ледениот човек и неговата кул колешка, епизода 2

Во Јапонија, The Ice Guy and His Cool Female Coleague епизода 2 е закажана за емитување на 11 јануари 2023 година, во 22:30 часот JST.

wsgm wsgm wsgm wsgm wsgm wsgm wsgm wsgm wsgm wsgm

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies