Датум и време на издавање, 4-та сезона, епизода 3, одбројување

Regiana Adela
0

Не пропуштајте ја Bungou Stray Dogs сезона 4, епизода 3 со сите информации што ви се потребни токму овде!

Кучињата скитници на Бунгоу, Сезона 4 , епизода 2, дополнително навлезе во приказната на Ранпо Едогава и како тој го запознал Јукичи Фукузава. Веќе сте закачени? Еве сè што треба да знаете за датумот и времето на објавување на Bungou Stray Dogs сезона 4, епизода 3 и повеќе!

Еве што се случило пред Bungou Stray Dogs Сезона 4, епизода 3

Во 4-та епизода на Bungou Stray Dogs , Ранпо и Јукичи го истражуваат случајот со убиството во театар за време на претставата за ангелите. Ранпо се нервираше, но успеа лесно да заклучи кој е убиецот (во претставата, т.е.)

Се разбира, Јукичи, исто така, донесуваше свои заклучоци. За време на интервалот открива дека порано работел за владата.

Покрај тоа, тој има увид во моќите на Ранпо и нуди да му помогне да ги контролира своите способности.

За жал, парот не успева да го спаси Мураками, актерот кој добиваше смртни закани, бидејќи тој беше убиен за време на вториот чин на претставата - или така сите мислат!

Излегува дека Мураками ја лажирал својата смрт во соработка со сценаристот, бидејќи сакале да ја исценираат најреалната можна смрт.

Сепак, не поминува долго пред самиот писател да заврши мртов во заклучена соба, без очигледна борба.

Ова ги комплицира работите како и злобната насмевка на возачот што ги носи Ранпо и Јукичи во полициска станица.

Еве го датумот на издавање на 4-та сезона на Bungou Stray Dogs, епизода 3

Сезоната 4 на Bungou Stray Dogs , епизодата 3, треба да излезе на 18 јануари 2023 година, во сите региони, вклучително и САД, ОК, Европа и Јапонија, па бидете во тек со неговото објавување!

Еве го времето на издавање на Bungou Stray Dogs сезона 4, епизода 3

Во Јапонија, 4-та сезона на Bungou Stray Dogs , епизода 3 ќе се емитува на 18 јануари 2023 година, во 23:00 часот JST.

Ако оваа информација остане точна, времињата на објавување во различни временски зони ќе бидат како што следува:

Пацифичко време: 6:00 часот (18 јануари 2023 година)
Централно време: 08:00 часот (18 јануари 2023 година)
Источно време: 9:00 часот (18 јануари 2023 година)

Bungou Stray Dogs Сезона 4, епизода 3, ОДБРОЈУВАЊЕ

Имајте предвид дека одбројувањето погоре е поставено за датумот и времето на објавување на 4-та сезона на Bungou Stray Dogs, епизода 3 во Јапонија.

tfx tfx tfx tfx tfx tfx tfx tfx tfx tfx

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies