Резиме на славата епизода 4: Мун Донг Еун објави војна против паркот Јеон Џин

Regiana Adela
0

Новата К-драма на Song Hye Kyo на Нетфликс, The Glory , моментално е достапна на платформата.

Писателката Ким Еун Сук и режисерот Ан Гил Хо работеа заедно за да ја создадат првата сезона на The Glory . Драмата го истражува животот на поранешна жртва на насилство во училиштето, која почнува да им се одмаздува на своите насилници. Таа учи за да стане учител во домашна соба додека не почне да работи како советник во домашна соба на едно од децата на училишните насилници.

Сонг Hye Kyo и Lee Do Hyun ја водат драмата. Другите улоги ги вклучуваат Лим Џи Јеон, Шин Је Еун, Јеом Хи Ран, Парк Сунг Хун, Сонг Бјеонг Геун, Јунг Сунг Ил, Ча Џо Јанг, Ким Хи-Еора, Бае Канг Хи, Ким Ган Ву и Сео Ву Хјук.

Еве што се случи во епизодата 4 на The Glory

Резиме на славата епизода 4

Епизодата Glory 4 започнува со флешбек, прикажувајќи ја младата Мун Донг Еун како е малтретирана од Сон Мјеонг О и Чои Хје Јеонг. Таа, исто така, официјално започнува како наставничка во класот на Је Сол преку претседавачот Ким Шин Тае, поради што Парк Јеон Џин веднаш се пробива до училиштето.

Дознаваат дека учителот Ким Џонг Мун починал откако го посетила. Но, неговиот син Су Хан е тој што ја предизвика неговата алергија за да го спречи неговото минато да го уништи неговото потенцијално унапредување како инспектор.

Таа конечно го прогласува почетокот на нејзината одмазда против Парк Јеон Џин и и вели дека ќе направи се за и преку нејзиното дете.

Иако веќе поминаа денови откако ја запозна Мун Донг Еун, Ха До Јеонг сè уште не може да заборави на неа. Мун Донг Еун, исто така, ја запознава училишната медицинска сестра која сакала да и помогне кога била во средно училиште и и кажува за Јун Со Хи. Таа, исто така, вети дека ќе ја добие својата одмазда.

Џо Јео Џеонг, од друга страна, се чувствува шокиран и скршен откако еден од неговите пациенти ќе почине.

Додека Парк Јеон Џин станува повознемирен и загрижен за Је Сул, нејзиниот сопруг Ха До Јеонг оди во клубот Го да си игра со Мун Донг Еун. Потоа ја кани да се коцка со него во играта на табла.

qbg qbg qbg qbg

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies