Детали за несреќата со снежниот плуг на Џереми Ренер: Ѕвездата на Марвел се слушна како „стенка“, има „екстремно тешкотија“ при дишењето за време на повикот на 911

Regiana Adela
0

Џереми Ренер имал екстремни болки по несреќата со чистење снег, како што е откриено во дневникот за повици на 911.

Џереми Ренер  имал големи болки по несреќата со чистење снег. Во дневникот за повици добиен по несреќата, тој наводно бил слушнат како стенка.

Џереми Ренер бил „целосно смачкан“ по несреќата со снежно чистење, открива дневникот на повици
Ѕвездата на Марвел беше во навистина лоша форма откако Снежна мачка го згмечи. ТМЗ  го доби дневникот за итни повици 911 поставен на местото на несреќата. Во дневникот беше наведено дека за   време на повикот можеше да се слушне како стенка ѕвездата на Хоки во позадина. Тој, наводно, имал тешко крварење од главата и се здобил со непознати повреди.

Во дневникот беше наведено дека Ренер бил „целосно смачкан“ и имал „екстремни тешкотии“ со дишењето. Снимката исто така откри дека   десниот град на ѕвездата од „ Одмаздници “ паднал, а горниот дел од торзото му бил смачкан.

Според локалните власти, тој му помагал на член на семејството да го извлече автомобилот од обилниот снег во неделата со Снежната мачка. Тој излегол од возилото за да разговара со член на семејството кога возилото почнало да се тркала.

Ѕвездата на  Борн Легаси  наводно се обидел да се врати на возачкото седиште кога бил згмечен. Поради повредите со кои се здоби, Ренер со хеликоптер бил префрлен во локалната болница и бил подложен на две операции.

Џереми Ренер сподели селфи од неговиот болнички кревет
Ренер беше презадоволен од бројот на убави зборови и топли пораки што ги добиваше од неговите познати пријатели и обожаватели. Во вторникот, тој се појави на Инстаграм и  го сподели своето прво селфи за 2023  година - направено додека лежеше на болнички кревет.

На снимката беше прикажан тој облечен во болничка наметка. Тој сè уште користеше кислород. Видливи гребаници имало и на левиот образ.

swesxz swesxz swesxz swesxz swesxz swesxz swesxz swesxz swesxz swesxz

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies