Писателот на Ant-Man 3 шокантно тврди дека омилениот дел од Threequel може да го отпушти

Regiana Adela
0

Со оглед на тоа што Ant-Man and the Wasp: Quantumania ќе биде отворањето на Marvel Phase Five, има многу работи на рамениците, особено со оглед на тоа што ќе го претстави и новиот голем лош на MCU, Kang the Conqueror . Сепак, покрај Канг Освојувачот е пречекот на MODOK , за кој писателот на Ant-Man 3 , Џеф Лавнес , откри дека е неговиот омилен дел од тројката.

За време на интервјуто за списанието SFX (преку GamesRadar ), Loveness нагласува дека Ant-Man and the Wasp: Quantumania прилично се држел до книгите за да не ги разочара обожавателите при воведувањето на MODOK во MCU, но писателот исто така го сторил тоа. закачам имајќи малку дотерување на страничниот негативец за триквел. Во продолжение погледнете го неговиот целосен цитат:

„Очигледно, ние сме многу верни на стриповите со дизајнот и изгледот“, објасни Лавнес, „Но, тогаш има уште малку што му вложуваме“.

Loveness продолжи да кажува како оваа единствена омилена работа во Quantumania би можела да ја чини неговата работа: „Можеби ќе ме отпуштат [ Avengers: The Kang Dynasty ] кога луѓето ќе го видат, но некои од моите омилени моменти доаѓаат од MODOK и динамика таму!“

Кога беше прашана да го опише MODOK-от на MCU, Loveness вели: „Тој е навистина лабав лик од канон и одлично се забавував со него“, што јасно покажува зошто појавувањето на MODOK во филмот е можно да биде повеќе од само вклучување на карактер. Всушност, писателот на Ant-Man 3 продолжи да рече дека филмот „стана толку забавен“ на влезот на MODOK. Што се однесува до тоа што ги чека Скот Ланг и бандата, претпоставувам дека само ќе треба да почекаме и да видиме откако филмот ќе се појави во кината.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania треба да се појави во кината на 17 февруари. За повеќе ажурирања за оваа приказна, можете да погледнете повеќе детали овде .

mfrd mfrd mfrd mfrd mfrd mfrd

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies