Aquaman 3 сега обвиен во неизвесност по најновата изјава на Џејсон Момоа

Regiana Adela
0

Џејсон Момоа ги држи фановите доста заинтригирани во последните неколку месеци. Кога Џејмс Ган и Питер Сафран беа назначени за ко-началници на „новиот“ DC Universe, се појавија шпекулации дека актерот од Аквамен се префрла од Атлантис во космосот, а на интернет почнаа да кружат гласини дека го игра Лобо.

Момоа ја задеваше огромната објава што треба да ја објави во наредните денови и нормално, многумина имаат впечаток дека се работи за неговата нова улога во DCU. Што се однесува до шансите тој да го продолжи своето патување како Артур Кари по Аквамен и изгубеното кралство , Џејсон понуди интригантен одговор во врска со неговиот

Зборувајќи со Вариети , Момоа беше прашан за потенцијалниот заплет на Аквамен 3 и неговиот одговор е доста раскажувачки. Тој едноставно рече „Многу се сомневам во тоа. Премногу сум драматичен“ и иако се чини дека тоа е закачка дека трет филм може да биде во картите, неговиот гест се чини дека укажува на неизвесност.

Момоа во истото интервју изјави дека тој секогаш ќе биде Аквамен и дека може да игра повеќе ликови во новиот DCU. Сега, дали DC Studios навистина оди по тој пат останува да се види, но според мене, би било премногу себично Џејсон да игра друг лик додека ја зема улогата на Аквамен како заложник.

Секако се надевам дека тоа не е така и ако Ган и Сафран навистина сакаат да го притиснат копчето за ресетирање на франшизата, подобро да започнат со чиста листа.

Аквамен и изгубеното кралство ќе се појави во кината на 25 декември 2023 година.

opgf opgf opgf opgf opgf opgf opgf opgf opgf opgf

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies