Black Panther: Изданието на Disney+ на Wakanda Forever се преместува на нов датум

Regiana Adela
0

Сега сме на крајот од театарската серија на Black Panther: Wakanda Forever и неизбежно е дека наскоро ќе започне да се емитува. Иако благајните не ги исполнија или ги надминаа бројките на првиот филм, сепак се покажа прилично добро со оглед на околноста дека на продолжението му недостасува главниот лик T'Challa.

Првично беше објавено дека Black Panther: Wakanda Forever се упатува кон Дизни + претстојните 20 јануари, што ќе биде околу 70 дена откако ќе пристигне во кината и ќе го направи најдолгиот прозорец меѓу сите филмови на MCU во 2022 година.

Сепак, се чини дека можеби ќе треба да почекаме уште малку за објавувањето на стриминг на продолжението. Како што објави ComicBook.com , Black Panther: Wakanda Forever всушност доаѓа на Disney+ во среда, 1 февруари според новото ажурирање на страницата на филмот во услугата.

Како резултат на тоа, прозорецот сега ќе биде подолг отколку што првично мислевме. Исто така е точно на време бидејќи денот е и почеток на месецот на црната историја. Исто така, неколку дена пред објавувањето на претстојниот филм на MCU Ant-Man and the Wasp: Quantumania .

Премисата на филмот гласи: „Кралицата Рамонда, Шури, М'Баку, Окоје и Дора Милаје, се борат да ја заштитат својата нација од интервентните светски сили во пресрет на смртта на кралот Т'Чала. , хероите мора да се здружат со помош на военото куче Накија и Еверет Рос и да направат нов пат за кралството Ваканда“.

Во актерската екипа се Летиција Рајт, Анџела Басет, Винстон Дјук, Данаи Гурира, Флоренс Касумба, Лупита Нионго, Мартин Фриман, Тенох Хуерта, Доминик Торн, Михаела Коел, Џулија Луис-Драјфис, Мејбел Кадена и Алекс Ливанали. Рајан Куглер го режираше филмот.

Black Panther: Wakanda Forever сè уште се прикажува токму сега во одбрани

bzewr bzewr bzewr bzewr bzewr bzewr bzewr bzewr

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies