Откровение на Хјун Бин: Убавицата на синот Је Џин зборува за неговиот врв, пресвртна точка во неговата кариера

Regiana Adela
0

Хјун Бин открива зошто не сака да ја користи „хејди“ за да ја опише својата кариера.

Хјун Бин е резервиран и зафатен оваа 2022 година и се чинеше дека ќе се протега до 2023 година со неговата постава на претстојни филмови.

Покрај тоа, тој, исто така, имаше извонредна пресвртница откако се ожени со љубовта на својот живот, Сон Је Џин, и го дочека нивното првородено дете.

Од личен до неговата кариера, Хјун Бин дефинитивно го живее својот најдобар живот и со тоа, тој патуваше по мемориската лента и се потсети на своето искуство и раст во кариерата од времето кога го имаше своето деби до сега кога е меѓу најдобрите ѕвезди на Хаљу.

Зошто Хјун Бин не сака да го користи „Хејди“ за да ја опише својата кариера?
Како што беше добиено од Soompi , Хјун Бин ја краси насловната приказна на Esquire Korea каде ги покажа своите прекрасни визуелни слики.

Актерот изгледаше послабо како и секогаш покажувајќи нов имиџ со малку долга коса.

Хјун Бин беше прашан кој период од неговата кариера го смета за најславниот период на неговото актерско патување и спомна дека тоа е во средината на неговите 30-ти.

Интересно е тоа што врвната ѕвезда рече дека тоа е „избрзана мисла“ што се пошегува за враќање на неговата изјава, но објасни дека „би било подобро да не користам збор како „славен ден“ за себе“.

Во своите 20-ти години, тој го сметаше за време кога „доби многу љубов“ иако сè уште беше „незрел“ и „неискусен“.

„Зарем не би бил во подобра ситуација од сега, ако малку постарам и ги изградам моите актерски способности? Знаете кога сте во 20-тите, мислите дека многу работи ќе се променат кога ќе ги достигнете 30-тите“, рече тој.

Меѓутоа, како што старее, сфати дека „ништо, особено, не е значително променето“, рече тој, додавајќи дека достигнувањето може да се постигне преку процес чекор по чекор.

Новите филмови на Хјун Бин: Харбин и The Point Men
По неговото враќање на големото платно преку Доверлива задача 2: Меѓународна со Даниел Хени и Јо Хае Џин, Хјун Бин се враќа со уште еден многу очекуван филм „The Point Men“.

Освен ветувачкиот филм, врвната ѕвезда се здружува со исто толку талентираниот Хванг Јунг Мин.

The Point Men треба да се појави во кината на 18 јануари, а ќе им се придружи и Канг Ки Јанг од Extraordinary Attorney Woo како главна ѕвезда.

На списокот на новите филмови на Хјун Бин се додава Харбин и ќе работи заедно со актерот Џо Ву Џин од Narco Saints , Jeon Yeo Been, Park Jung Min и многу повеќе.

rxj rxj rxj rxj rxj rxj rxj

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies