Бакуго го изгласа Мојот херој за најпопуларен лик на академијата во официјалната анкета

Regiana Adela
0

Бакуго повторно е најпопуларниот лик на My Hero Academia врз основа на најновата анкета за популарност.

Во неодамнешното издание на Weekly Shonen Jump, беше откриено дека Бакуго е повторно најпопуларниот лик на My Hero Academia врз основа на најновата официјална Анкета за популарност на ликови .

Секоја година, My Hero Academia одржува анкети за популарност кои ги прашуваат фановите во Јапонија кои се нивните омилени ликови.

Годинава резултатите од анкетата остануваат непроменети во однос на анкетите од претходните години.

Најпопуларните ликови на MHA

Дури и надвор од Јапонија, Бакуго се смета за еден од најпопуларните ликови во серијата.

Ова има смисла со оглед на тоа што тој е еден од најраните ликови што е претставен, а да не зборуваме дека има убедлив лак за откуп.

Неговата популарност стана очигледна пред неколку месеци кога навидум беше убиен од Томура Шигараки за време на последниот лак на серијата.

Во тоа време, Бакуго стана тренд тема на Твитер и на другите платформи.

Веднаш зад Бакуго во најновата анкета е Деку , главниот лик на серијата. Ова уште еднаш не е изненадувачки со оглед на тоа што протагонистите на шонен манга често се рангирани високо во анкетите за популарност како овие.

Првите три ги заокружува Шото Тодороки, уште еден миленик на навивачите кој често се смета за дел од големата тројка од класа 1-А.

Интересно е да се забележи дека сите претходни анкети за популарност ги имаа овие три лика како најпопуларни.

Всушност, Бакуго, Деку и Тодороки се рангирани од првото до третото од петтата анкета за популарност.

Анкета за популарност на 8-ми лик на My Hero Academia

Повеќето обожаватели веројатно ги очекуваа овие резултати, иако некои изненадувачки ликови, исто така, стигнаа до повисоките редови на анкетата.

ndr

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies