Нетфликс открива повеќе нарачки на епизоди како да гледате калеидоскоп

Regiana Adela
0

Сè уште сте збунети каков редослед на епизоди најдобро одговара за гледање Калеидоскоп? Нетфликс споделува како!

Од моментот на објавување, гледачите веќе се збунети како да го гледаат Калеидоскоп на Нетфликс со оглед на тоа што серијата е нелинеарна. Платформата за стриминг им ја дава помошта на оние кои се заинтересирани да ја видат преку обезбедување повеќе нарачки за епизоди за серијата.

Дури и пред да пристигне новата година, Калеидоскоп сигурно ги заобиколи мислите на сите бидејќи ги збунува сите, бидејќи епизодите од серијата може да се гледаат без посебен редослед, што значи, може да се избере случаен редослед на епизоди, но сепак да се добие истата приказна.

Предизвик за многумина е да смислат начини како да го гледаат Калеидоскоп и за среќа, Нетфликс се погрижи никој да не се чувствува изгубен во која епизода да ја гледа прва бидејќи обезбедува повеќе нарачки за епизоди при гледањето на нелинеарните серии.

На 3-ти јануари, платформата за стриминг ги објави првите нарачки за епизоди за гледање Калеидоскоп , а следниот ден, Нетфликс открива уште неколку нарачки за епизоди за тоа како да се гледа серијата.

Калеидоскоп е нелинеарна драмска серија за грабеж со осум епизоди насловени како бои и временска рамка кога се случила споменатата епизода: Виолетова: 24 години пред грабежот, зелена: 7 години пред грабежот, жолта: 6 недели пред грабежот, портокалова: 3 недели пред грабежот, сино: 5 дена пред грабежот, бело: грабежот, црвено: утрото по грабежот и розово: 6 месеци потоа.

Што се однесува до предлозите на Нетфликс, тие, повеќе или помалку, ја следат временската линија на секоја од епизодите, само што се смени редоследот на која епизода да се стави прва и последна, а сепак им дава слобода на гледачите да ја гледаат серијата по кој било редослед. претпочитаат.

Калеидоскоп се фокусира на грабеж направен во период од 25 години со ѕвездена листа на актерската екипа на Џанкарло Еспосито како Лео Пап, Паз Вега како Ава Мерсер, Тати Габриел, Руфус Севел, Питер Марк Кендал како Стен Лумис, Џеј Кортни како Боб Гудвин. , Розалин Елбај како Џуди Гудвин, Џордан Мендоза, Ниуша Нур, Соојеонг Сон и Хемки Мадера.

По кој редослед на епизоди би ја гледале серијата? Калеидоскоп сега се емитува на Нетфликс.

oftd oftd oftd oftd oftd oftd

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies