Мандалоријанецот: Интригантната судбина на Кара Дин, наводно, е запечатена

Regiana Adela
0

Обожавателите на „Војна на ѕвездите “ се толку привлечени од најновиот трејлер на „ Мандалориан “ што многумина од нив ги остави малку застранети во однос на иднината на еден специфичен лик кој е од витално значење за серијата од самиот почеток. Зборуваме за Cara Dune чиј статус во MandoVerse сè уште останува нејасен.

По вилицата и нецеремонијалното исфрлање на Џина Карано од Дизни на почетокот на 2021 година поради нејзината контроверзна активност на социјалните мрежи, „Куќата на глушецот“ допрва треба официјално да потврди дали и таа ќе добие преработка во идните делови од „Мандалориан “ или не. како и други спиноф серии како Ренџерс од Нова Република кои наводно ќе ги води таа.

Сега, една нова гласина сугерира дека Кара Дин сепак би можела да се врати во MandoVerse. Според најновите податоци од роботот Giant Freakin , Лукасфилм сега е отворен за можноста да избере нова актерка за делот што е изненадувачки, особено ако Дизни претходно изјави дека го „повлекуваат“ ликот.

Издавачот не откри други детали за потенцијалната замена на Карано, освен што се вели дека Лукасфилм бара некој кој исто така физички се наметнува, па претпоставувам дека само ќе треба да почекаме и да видиме како ќе се одвива сè. Се разбира, од креативна и наративна гледна точка, престојот на Кара Дин во MandoVerse има најлогична смисла и таа отсекогаш била претставена како клучен лик во Мандалоријанецот .

Лично, би сакал да го видам Лукасфилм како го повлекува чкрапалото и го менува ликот наместо само да ја отпише. Кара Дин е лесно еден од оние ликови кои имаат неискористен потенцијал и би било штета целосно да ја отпуштат.

Третата сезона на Мандалоријан имапремиера на 1 март само на Дизни+.

lhc lhc lhc lhc lhc lhc lhc lhc lhc lhc

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies