Роберт Дауни Џуниор, наводно, „Војна на ѕвездите“ врзан во масивен филмски проект

Regiana Adela
0

Поминаа повеќе од три години откако Роберт Дауни Џуниор излезе од филмскиот универзум на Марвел и оттогаш, тој полека преминува од актер во продуцент, улога во која се чини дека искрено ужива со ова темпо во неговата ѕвездена кариера. Сепак, тоа не значи дека ѕвездата на Iron Man и го сврте грбот на глумата. Всушност, тој го прави своето триумфално враќање во филмот на Кристофер Нолан опенхајмер, исполнет со ѕвезди .

Сега, се чини дека тоа го означува со полно работно време враќањето на Дауни во актерството и новата гласина сугерира дека RDJ наскоро би можел да се упати кон друга голема франшиза. Според новите податоци од Giant Freakin Robot , Дауни е во преговори со Lucasfilm за улога во Star Wars . Изворот на медиумот тврди дека тоа ќе биде за мистериозен проект на кој моментално работи креаторот од Мандалоријан Џон Фавро. Се разбира, нема недостаток на историја меѓу двајцата кои помогнаа да се воспостави MCU.

Како што стои, други детали за потенцијалниот проект на Роберт „Војна на ѕвездите“ допрва треба да се обелоденат. Сепак, би сакале да претпоставиме дека има врска со филмот што го продуцира Кевин Фајџ, бидејќи сè уште не е поврзан режисер со него.

Актерот претходно се шпекулираше дека е во конкуренција за улогата на Големиот адмирал Троун во MandoVerse, но се чини дека тоа не е така. Се разбира, RDJ би бил одлично дополнување на франшизата Star Wars , а со оглед на неговите блиски врски со Фавро, навистина е можно тој да се најде во далечна, далеку галаксија во не толку далечна иднина.

jcxc jcxc jcxc jcxc jcxc jcxc

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies