Прозорец за издавање на сетови на филмови „Аватар: Последниот воздушен човек Зуко“.

Regiana Adela
0

Paramount и Avatar Studios имаат неколку наведени серии и анимирани филмови, еден од нив е ненасловениот анимиран филм Avatar: The Last Airbender кој ќе биде објавен на 10 октомври 2025 година. Новиот извештај покажа дека Зуко-центричен филмот моментално е во развој и исто така веќе постави прозорец за издавање!

Нема сомнеж дека еден од омилените ликови на фановите е принцот Зуко од Огнената нација. Со оглед на тоа што неговиот лак за откуп стана од главниот антагонист на Аанг и неговите пријатели во Avatar: The Last Airbender до да стане дел од групата за борба против Огнената нација, филмот предводен од Зуко дефинитивно беше одамна задоцнет за обожавателите на серијата.

Според Avatar News , филмот Зуко во развој се очекува да биде објавен некаде во 2026 година. Излезот исто така предвидува дека датумот на прикажување ќе биде на 9 октомври 2026 година, една година и еден ден по анимираниот ненасловен Avatar: The Last Airbender филмот добива премиера.

Исто така, вреди да се напомене дека и покрај тоа што сè уште не се откриени клучни детали за заплетот за претстојниот филм, филмот Зуко без наслов не е продолжение на филмот Гаанг. Дали приказната на Зуко ќе се одвива или не во анимираната серија или ќе стане приквел, допрва треба да се потврди. Меѓутоа, со веста дека актерот Данте Баско , кој го изрази гласот на Зуко во анимираната серија, се враќа да му даде глас на поранешниот прогонет принц во филмот Гаанг, ова може да биде потврда дека и тој ќе ја повтори својата улога во соло на неговиот лик. филм.

Ненасловениот филм Зуко официјално ќе биде објавен некаде во 2026 година, а моментално се предвидува дека ќе излезе на 9 октомври 2026 година.

egf egf egf egf egf egf egf egf egf egf

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies