Проектот Нова на Марвел доби ветувачко ажурирање

Regiana Adela
0

Пред неколку месеци дознавме дека Marvel Studios развива проект Nova за Disney+ иако не се знае дали тоа ќе биде ТВ серија или специјална презентација слична на она што го направија со Werewolf by Night . Исто така, нема детали за заплетот во врска со ликот на кој ќе се фокусира.

Во последно време, слушаме некои гласини дека студиото Марвел може да го претвори проектот Нова во игран филм, наместо тоа, во средината на извештаите дека студиото во моментов ја преиспитува иднината на франшизата откако ги слушна повратните информации што ги добија за проектите во фазата четврта .

Сега, нова топка од Лизи Хил од Космичкиот циркус даде наводно ново ажурирање за проектот Нова каде што таа тврди дека студиото Марвел сè уште е заинтересирано да го направи за Дизни + иако таа го нема последниот збор за тоа дали ќе да биде серија или посебна презентација.

Студиото Марвел засега нема официјален коментар за моменталниот статус на проектот Нова , така што засега мораме сето тоа да го земеме со резерва. Тие, исто така, се грижат за развојот, иако тоа е пријавено од занаетите.

Без разлика дали проектот ќе биде за Дизни+ или не, сепак е возбудливо што тој сè уште се случува, а студиото Марвел сака да го направи, иако е тешко да се каже кога би можеле да продолжат со него, бидејќи моментално ја преобликуваат иднината на франшизата и го забавија развојот на нивните многу проекти.

Сè што знаеме за сега е дека проектот сè уште е далеку од реализација и треба да почекаме уште малку за повеќе потврди или ажурирања во врска со неговиот развој. Треба да слушнеме повеќе за тоа во наредните месеци или години.

kxzd kxzd kxzd kxzd kxzd kxzd kxzd kxzd kxzd kxzd

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies