Николас Кејџ открива ситна, но разбирлива причина за отфрлање на „Војна на ѕвездите“.

Regiana Adela
0

Лукасфилм може да се обиде, но Николас Кејџ НИКОГАШ нема да се приклучи на Војна на ѕвездите.

Се подразбира дека Николас Кејџ е еден од најголемите холивудски актери. Меѓутоа, токму кога се чинеше дека легендата на екранот има направено сè што може да се направи во индустријата, има голем број проекти (филмски франшизи, поточно) кои можат целосно да го искористат неговиот ангажман.

Секако, освен по акционите филмови и летните блокбастери, Кејџ е забележлив и по неговата изведба како Џони Блејз или Ghost Rider во Марвеловиот универзум. 59-годишната ѕвезда е и технички член на DC Universe, иако неговиот проект за Супермен од 90-тите никогаш не се оствари.

За некои фанови, Кејџ би бил добар за уште една франшиза вредна милијарда долари, а тоа е „Војна на ѕвездите“ . Но, излегува дека тој не е и никогаш нема да биде заинтересиран да се појави во галаксија далечна, далечна и неговиот разум е подеднакво плиток и разбирлив.

На прашањето на Кевин Полови од Yahoo Entertainment дали неговиот колега од The ​​Unbearable Weight of Massive Talent и The MandalorianГлавниот актер на Педро Паскал се обиде да го намами да стане дел од „Војна на ѕвездите“ , Кејџ откри дека неговата верност припаѓа на „Ѕвездени патеки“ .

Тој објаснува: „Не е одговорот. Не сум навистина долу. Јас сум Треки, човеку, јас сум на Ентерпрајс.

, откривајќи дека Николас Кејџ е огромен Треки е големо изненадување. Но, она што е уште пошокантно е фактот дека тој допрва треба да се најде себеси да биде избран во проектот „Ѕвездени патеки “. Па, неговата најнова декларација може да му донесе место во франшизата.

Во меѓувреме, сите ваши Star Warsомилени - од филм до серија се достапни за пренос исклучиво на Disney+.

rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj rdsrj

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies