Дејзи Ридли признава дека Контроверзното наследство на Реј било надвор од нејзината контрола

Regiana Adela
0

Мислам дека сите можеме да се согласиме дека трилогијата на продолжението на Star Wars започна со ветувачка нота. Сепак, вториот дел од трилогијата несомнено ја фрли топката многу време на многу работи, вклучувајќи го и лакот на Реј кој на крајот стана толку контроверзен што за малку ќе стави крај на приказната за франшиза.

Во текот на трилогијата, имаше големи шпекулации околу наследството на Реј, иако уште од самиот почеток јасно ставија до знаење дека таа ќе биде претставена како целосно никој додека, се разбира, Подемот на Скајвокер не ја промени наративот.

Зборувајќи за Rolling Stone , главната ѕвезда Дејзи Ридли рече дека контроверзната креативна одлука е надвор од нејзината контрола. И покрај реакциите што првично ги предизвика, актерката тврди дека ги цени можностите за раскажување приказни. Таа објаснува: „Па, режисерот [Војна на ѕвездите: Силата се буди и Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер] Џеј Џеј [Абрамс] беше оној кој беше како, таа не е никого, така што не беше само Последниот џедај каде тоа беше пораката“.

Дејзи продолжи: „Она што беше интересно за последното, за мене, беше тоа што можеш да бидеш херој и да не доаѓаш од никаде или можеш да бидеш херој и да доаѓаш буквално од најлошата личност во универзумот. Не си твоите родители , не сте ваши баба и дедо, не сте ваша крвна лоза и не сте генерациите пред вас. Така, јас отсекогаш бев, секако. Но, тоа е надвор од мојата плата. Ја сакам верзијата на, можеш да бидеш кој сакаш, но ја сакам и верзијата каде што можеш да ги исправиш грешките и да не можеш да помогнеш во она во кое си роден“.

Се разбира, не можеме да направиме ништо за да ги смениме работите што се случија за време на продолженијата и може само да се надеваме дека Лукасфилм ќе може да го откупи Реј во идните проекти.

Во меѓувреме, сите ваши омилени од Star Wars - од филмови до серии се достапни за проследување исклучиво на Disney+.

fhbv fhbv fhbv fhbv fhbv fhbv fhbv fhbv fhbv fhbv

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies