Наводно откриен датумот на снимање на Captain America 4

Regiana Adela
0

Еден од претстојните филмови на MCU што моментално се работи е Captain America: New World Order кој е дел од фазата пет. Во изминатите неколку месеци, слушавме многу ажурирања за проектот пред почетокот на неговото производство за само неколку месеци.

Претходно беше објавено од Atlanta Journal-Constitution дека Captain America: New World Order треба да започне со снимање на претстојниот 20 март во Атланта и ќе трае до 30 јуни. Меѓутоа, за тоа време, информацијата не беше потврдена ниту од Marvel Студија или други продажни места.

Сега, Лизи Хил од The ​​Cosmic Circus го потврди претходниот извештај на Твитер каде што исто така тврдеше дека претстојниот филм на MCU ќе започне да се снима на 20 март оваа година според нејзините извори.

Сепак, значајниот скупер Даниел Рихтман даде поинаков став за извештајот бидејќи тврдеше дека филмот всушност ќе започне да се снима една недела подоцна на 27 март врз основа на неговите извори.

Потоа, Хил одговори на тврдењата на Рихтман каде што сугерираше дека датумот на 27 март може да биде попрецизен од она што таа првично го објави, бидејќи слушна дека сценариото на филмот е подложено на препишување претходно овој месец.

„Значи, сега @DanielRPK вели 27-ми март според ова. Сè уште не сум слушнал (друго) ажурирање од моите извори, но сосема е можно тоа е малку одложено од 20-ти. Слушнав дека препишувањето дојде порано овој месец, така што тоа би имало смисла“, напиша таа.

Без разлика дали вистинскиот датум на снимање ќе биде 20 или 27 март, сепак е возбудливо што филмот конечно ќе започне со производство во март што доаѓа, што е повеќе од една година пред закажаниот датум на прикажување. Се надеваме дека ќе успеат да стигнат до тој пријавен датум и нема да има никакви проблеми во претпродукцијата.

Капетан Америка: Новиот светски поредок е закажан за прикажување во кината на 3 мај 2024 година . Повеќе детали за него можете да проверите овде .

sng sng sng sng sng sng sng sng sng sng

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies