Chainsaw Man Blu-ray Date: Кога ќе пристигне серијата на ДВД?

Regiana Adela
0

Кога Chainsaw Man излегува на Blu-ray и DVD? Еве ги најновите информации!

Човекот со моторна пила е толку популарен што обожавателите можеби ќе посакаат физичка копија од анимето од мрачната фантазија . Значи, даливо картичките има Blu-ray ослободување на Chainsaw Man ? Ако се прашувате кога серијата ќе пристигне на ДВД, еве што треба да знаете за датумот на издавање на Blu-ray на Chainsaw Man .

Дали човек со моторна пила доаѓа на ДВД?

Да! Според неодамнешното соопштение на студиото MAPPA , Chainsaw Man доаѓа наскоро на Blu-ray и DVD.

Додека дисковите од секаков вид се поретки отколку што беа порано и речиси се сметаат за винтиџ по подемот на услугите за стриминг, има непобедливо чувство да поседувате физичка копија од вашите омилени серии без постојано да се потпирате на интернет конекција.

Многу фанови ќе бидат среќни со веста дека анимето излегува на ДВД, дотолку повеќе што доаѓа во специјално пакување!

Blu-ray верзијата на Chainsaw Man ќе доаѓа со специјална кутија за складирање во која протагонистите позираат за да им оддадат почит на иконските филмови.

Сликата на Денџи имитира икона снимка од The ​​Shining (1980), Аки дава силни вибрации на Clockwork Orange (1971), Power се претставува како постер од Kill Bill: Volume 1 (2003), а Почита нè враќа во Jurassic Park (1993).

Сите горенаведени филмови беа иконски во своето време, а нивните префинети елементи означуваат афинитет со Chainsaw Man, правејќи ја кутијата забавно задоволство за обожавателите.

Првиот том на Blu-ray едицијата Chainsaw Man ќе ги вклучува епизодите 1-3, додека очекуваме остатокот да пристигне во догледно време.

Датум на издавање на Blu-ray со моторна пила Man

Официјалната сметка на Твитер на Chainsaw Man потврди дека датумот на објавување на Blu-ray и DVD од Chainsaw Man ќе биде петок, 27 јануари 2023 година, за Том 1.

Том 1 ќе ги вклучува само епизодите од 1-3, но неодамнешниот твит ги советува фановите да останат во тек за том 2 и пошироко. Ова сугерира повеќе забавни ажурирања на патот.

bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh bzqh

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies