DanMachi Сезона 4, епизода 14, Датум и време на издавање, ОДБРОЈУВАЊЕ

Regiana Adela
0

Еве сè што треба да знаете за датумот и времето на објавување на DanMachi сезона 4, епизода 14!

DanMachi Сезона 4, Дел 2 објави премиера во два дела со епизодите 12 и 13 истиот ден за да го одбележи враќањето на DanMachi IV Deep Chapter: Calamity Arc . Дознајте што ќе се случи следно во DanMachi сезона 4, епизода 14 со сите информации што ви се потребни токму овде!

Што се случи пред ДенМачи, 4-та сезона, епизода 14?

DanMachi Сезона 4, Епизодите 12 и 13 се надополнуваат на местото каде што заврши последниот дел од сезоната; со Бел и остатокот од бандата заедно.

Бел Кранел го турка Рју Лав да открие дали таа е виновникот зад убиствата. Наместо тоа, тој дознава дека таа всушност го гонела виновникот.

По битката, Бел и Рју беа оставени во Белата палата, длабокиот дел на занданата каде што авантуристите имаат потешкотии да пешачат неповредени.

Останатите членови на Хестиа фамилија беа заглавени од страна на шеф кој не требаше да се мрести - претчувство што го доби Касандра.

Бидејќи Бел ја моли Рју да и ги отвори очите, тој ќе мора да помине низ различните закани околу него, што го прави ранлив.

Еве го датумот на издавање на 4-та сезона на DanMachi, епизода 14

DanMachi сезона 4, епизода 14 ќе биде објавена на 12 јануари 2023 година, во региони како што се Велика Британија, Европа и Јапонија.

Сезоната 4 на DanMachi е поделена на два дела сораспоред за издавање со поделени обвивки. Првите 11 епизоди се емитуваа во јули 2022 година, формирајќи ја првата половина од неговата серија од 22 епизоди . Ова значи дека преостанатите 11 епизоди ќе бидат дел од аниме-поставата Зима 2023 година.

Еве го времето на издавање на 4-та сезона на DanMachi, епизода 14

Во Јапонија, 14-та епизода од 4-та сезона на DanMachi е закажана за емитување на 12 јануари 2023 година, во 15:00 часот JST.

Еве каде можете да ја гледате 4-та сезона на DanMachi, епизода 14

DanMachi Сезона 4, епизода 14 ќе биде достапна за гледање на Crunchyroll , првично со англиски преводи.

Од друга страна, англиската синхронизирана верзија на DanMachi сезона 4, дел 2 , не е ниту потврдена, ниту објавена додека се пишува. Фановите ќе мора да почекаат и во меѓувреме да уживаат во серијата во нејзината оригинална верзија.

За обожавателите во Јапонија, претстојната епизода ќе се емитува на одредени канали како што се BS11, ABEMA и Tokyo MX.

rdhn rdhn rdhn rdhn rdhn rdhn rdhn rdhn rdhn rdhn

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies