DC ја открива судбината на Џокер и тоа е бизарно на следното ниво

Regiana Adela
0

На Џокер веќе не му се непознати чудните моменти, било да е тоа во стрипови или во филм и од почетокот на ликот, DC постојано ги тестираше водите до каде можат да одат со таканаречениот принц на криминалот кловн. Па, новата година започна со голем удар за бројниот непријател на Бетмен, а актуелната приказна за стриповите во која се појавува Џокер го гледа озлогласениот негативец во неговата најбизарна трансформација досега.

Во четвртиот број од тековната серија стрипови „Џокер: Човекот кој престана да се смее“ од Метју Розенберг и Кармин Ди Џандоменико (преку The Direct ), беше откриено дека Затана го забременила Џокерот. Да, добро прочитавте!

Излегува дека Љубовницата на магијата ѝ фрлила магија на Миста Ј откако тој се обидел да ја убеди да основа семејство со него. Затана ја изговори магијата „никој друг никогаш нема да го има [бебето на Џокерот]“, но веднаш се покажа како контраефект бидејќи вистинската намера на магијата беше извртена, што резултираше со негативецот да го носи своето дете кое е чудно направено од супстанција слична на кал. .

Сега, во случај да се прашувате дали студиото DC е доволно храбро да вгради нешто толку чудно во живата акција, вреди да се напомене дека Џејмс Ган е еден од најлудите умови во Холивуд и веќе видовме на што е способен кога ќе му биде дадена целосна креативна контрола и рејтинг R како бонус.

Не велам дека целата приказна за бременоста на Џокер наскоро ќе се пробие до универзумот на DC, но ова е друга франшиза за која зборуваме.

Зборувајќи за „Принцот кловн на криминалот“, „ Џокер: Фоли à Деукс“ треба да се појави во кината на 4 октомври 2024 година.

yfoify yfoify yfoify yfoify yfoify yfoify

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies