Двејн Џонсон се отвора за неговиот неуспех во DCU: „Секогаш ќе ја преземам храброста над желбата“

Regiana Adela
0

Блек Адам требаше да биде почеток на таканаречената промена на хиерархијата на моќта во универзумот на DC и секако големиот наплив на Двејн Џонсон во франшизата. За жал, филмот имаше слаби перформанси на бокс офисот и подоцна беше објавено дека тој нема да биде дел од првичните планови на Џејмс Ган и Питер Сафран за новата франшиза на DCU.

Неодамна, исто така, дојде извештај во врска со расправијата на актерот со Warner Bros за време на снимањето на Black Adam пред прикажувањето на филмот. Со други зборови, неговиот мандат во франшизата на DC не беше голема победа и не се одвиваше онака како што тој се надеваше.

Во неодамнешното видео што го објави на Твитер , Џонсон се осврна на неговиот неуспешен мандат во DCU каде што зборуваше за важноста да се има храброст да не успее и ги наведе зборовите на мотивацискиот говорник Инки Џонсон како негова инспирација за справување со неговото неодамнешно искуство.

„Мисла што сакав да ја споделам со вас, момци. Има еден мој добар пријател по име Инки Џонсон, вие момци треба да го следите. Тој секогаш има одлична перспектива, заземјувачка перспектива. Тој ја чува необработена. Беше навистина длабоко што чувствувам поврзаност со целата оваа работа: тој зборуваше дека има храброст да не успее“, рече актерот.

„И причината зошто ви го враќам тоа кај вас момци е да имате храброст да не успеете во споредба со желбата да бидете славни, да имате желба да успеете. Но, во животот открив дека желбата да се стане познат, желбата да се успее никогаш нема да биде толку моќен како да имаш храброст да не успееш.

И покрај неуспехот што го доживеа, Џонсон сè уште размислува за тоа на позитивен начин бидејќи секогаш ги презема „храбрите над желбата“ и со нетрпение очекува да види што му подготвува 2023 година.

Тој продолжи: „Види, јас сум тираносаурус Рекс, имам 58.000 години, но сè уште го имам тоа. И тоа е мојата главна нога. одлуки. Тоа ми дозволува да преземам големи замавнувања. На некои од нив да ми се шутне задникот. Не успеав во некои од нив. Но потоа, исто така да успеам во некои од нив. Така, секогаш ќе преземам храброст над желбата. Имајте одлична недела и ајде да тргнеме по тоа. Ова е наша година. 2023. Цврсти над желбата“.

Разочарувачките резултати на Блек Адам веќе ги сметаа некои фанови како една од најниските точки на актерот во неговата кариера, особено со ветувањата што ги вклучуваше уште кога го промовираше и тоа е голема стрип улога што можеше да го поттикне. во многу поголема ѕвезда отколку што веќе е.

Иако тој нема да биде дел од новиот DCU наскоро, тие исто така навестија дека тој сепак може да се врати во франшизата. Би било интересно да се види дали тоа навистина ќе се случи во одреден момент во иднината.

gerg gerg gerg gerg gerg gerg

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies