Рајан Рејнолдс реагира на Хју Џекмен кој ја откри можна титула на Deadpool 3

Regiana Adela
0

Хју Џекмен можеби веќе го откри насловот на Deadpool 3, а Рајан Рејнолдс реагира урнебесно.

Возбудата на Deadpool 3 продолжува, дури и ако неговото објавување е уште следната година, бидејќи актерите кои го насловуваат претстојниот филм создаваат врева преку различни ажурирања и Хју Џекмен можеби веќе го открил можниот наслов на филмот, тогаш Рајан Рејнолдс веднаш реагира на објавата.

Дедпул 3 излегува до ноември следната година, но филмот продолжува да ги тресе работите уште сега, особено со Хју Џекмен кој веројатно го откри насловот на третиот филм, Вулверин и Дедпул , во објава на Твитер.

Хју Џекмен на Твитер напиша: „Но, не ме сфаќајте погрешно“, и таму, наместо да го нарече Дедпул 3 , она што тој рече е дека претстојниот филм е Вулверин и Дедпул.

Рајан Рејнолдс веднаш реагираше на твитот ретвитувајќи го велејќи: „Не се согласувам. Мислам дека длабоките фејкови што пееја и танцуваа за Вил и јас би сакале да настапуваме на Оскарите“. Рејнолдс додаде: „Исто така „Вулверин и Дедпул“, буб?

Ако е вистина дека насловот на Дедпул 3 би бил Вулверин и Дедпул , насловот лесно би се вклопил во кинематографскиот универзум на Марвел за тоа како и двата од овие ликови би можеле да влезат во франшизата со бриз и да направат пат за другите мутанти и ликови на Марвел да добијат во наративот.

Гледајќи ги претходните навестувања за тоа што ќе биде Deadpool 3 , тоа би било патување авантура со Wolverine и Deadpool каде што би можеле да дојдат до трпението меѓусебно во расомонски стил на приказна, каде што филмот ќе биде раскажан во перспектива на секој карактер.

Најавата за Deadpool 3 ја објавија и Рајан Рејнолдс и Хју Џекмен во видео на интернет и ги натера сите да викаат од радост бидејќи таков ќе биде првиот што ќе биде произведен под знамето на Марвел студио.

Дедпул 3 ќе го има Шон Леви како режисер кој веќе работеше со Рајан Рејнолдс во Free Guy и The Adam Project . Филмовите сè уште не започнале да се снимаат, но тие постојано прават врева поради главните актери, Хју Џекмен и Рајан Рејнолдс.

„Deadpool 3 “ треба да излезе во кината на 8 ноември 2024 година.

rpz rpz rpz rpz rpz rpz rpz rpz rpz rpz

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies