Новата уметност на Doctor Strange 2 открива дека Ванда не требало да биде злобна

Regiana Adela
0

Фановите на MCU многу очекуваа дека Ванда Максимоф (Елизабет Олсен) ќе го добие својот лак за откуп на еден или друг начин. Или во овој случај, да го добие нејзиниот среќен крај во друг универзум, во согласност со најдоброто од нејзините способности. По настаните за губење на Визијата (Пол Бетани) што ја врати во живот во Вествју заедно со нејзините синови близнаци, Томи и Били, Ванда ја постави својата мисија да ги врати во алтернативна димензија, што ја доведе нејзината потрага по Америка во Доктор. Чудно во Мултиверзумот на лудилото . Сепак, новата уметност на Doctor Strange 2 открива дека Ванда не требаше да биде злобна во филмот.

Иако никој не може да негира дека злобната ера на Ванда останува иконична, новообјавената концептуална уметност од раната верзија на Доктор Стрејнџ 2 прикажува поинаква Ванда што можевме да ја имаме во филмот. Откриено од ArtStation (преку The Direct ), можете да го погледнете почетниот концепт на Doctor Strange 2 подолу:

Сликата ги прикажува многуте верзии на Доктор Стрејнџ, во форма на зомби, а една од нив виси во воздух. Можеме да го видиме и Вонг зад Доктор Стрејнџ, кој беше пронајден како ја испитува неговата мртва варијанта. Среде ова е Скарлетната вештерка навидум дел од тимот.

Ако зумирате, можете јасно да го видите загрижениот изглед на лицето на Ванда, во потрага по знаци на опасност и на никаков начин не се обидува да ги измами членовите, слично како што таа ги гледаше своите синови близнаци во WandaVision . Која верзија на Ванда би сакале да ја видите повеќе во филмот?

A Doctor Strange 3 сè уште не е потврдено, но со оглед на тоа како појавувањето на Clea на Charlize Theron во пост-кредитната сцена јасно поставува филм за продолжение со Doctor Strange. Во меѓувреме, Agatha: Coven of Chaos се очекува да биде објавен некаде во 2023 или 2024 година.

ndtk ndtk ndtk ndtk ndtk ndtk ndtk ndtk ndtk ndtk

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies